• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MAJICE- POLJOPRIVREDNI FORUM

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
malo veča slova koja slikica traktora(logo)i nema bolje,ali ako to ne moze dobro je i ovako..XXXl za mene jedan komad..

B

bduda

Guest
marko hurlimann xa86 kaže:
malo veča slova koja slikica traktora(logo)i nema bolje,ali ako to ne moze dobro je i ovako..XXXl za mene jedan komad..

kada bi to sve stavio bilo bi prešareno i možda kićasto.

Web adresa foruma se nalazi na leđima

B

bduda

Guest
prednja strana majce je kao vrh ove stranice a na zadnjoj strani je adresa foruma
naruđbe na bduda@vip.hr

Mogu napraviti i druge verzije samo mi ih pošaljite na email

Z

zrine892

Guest
Obrisan neispravan link.
volio bi da majica ovakva...ljepse izgleda...mada je skuplja...ali...:(

B

bduda

Guest
Majca može biti bilo koja.

Samo ovakvu tehniku (štikanje ) kao na tvojoj majci ja nemogu napraviti
ja mogu raditi samo termotisak!

Z

zrine892

Guest
pa super...mogao si barem reči da se prave...;) a ne mi tu čekam sta je sa majicama ;)

B

bduda

Guest
koliko ja znam 50-ak majci se napravi za jedan dan i još jedan dan treba za izradu loga.
Pa zašto ovo ovako dugo traje

A

Alen

Guest
bduda kaže:
Pa zašto ovo ovako dugo traje

Čeka se brod iz kine... Zapeo u bermudskom trokutu...

G

GROF

Guest
...ZAINTERESIRAN SAM ZA MAJICU., ALI TREBAL BI IZMEDJU OSTALOG BITI ZNAK TOME VINKOVIĆA., MA LJUDI MOJI ZAMISLITE MENE U TOJ MAJICI ALI SA LOGOM NEKOG STROJA., ZETORA, TORPEDA, IMTEA, DŽON-DIRA,... MA MOJ BI ME NAROD POJIL...

MARIO I ŠVIC., IDEJA JE DOBRA., JAVITE SE...

...A CURICA ČA JE REKLAMIRA JE ODLIČNA!!!., A ČA SA NJOM POSLJE REKLAME???

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh