• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

gladhr2

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2019
Poruka
287
Pozdrav
Jel ima netko malčer od KRALJ-ING onaj 4,5 metara? Kakav je? Može li mi netko opcenito dati iskustva o njihovim malcerima?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Gramipa više nema...a tvoj malčer je samo pohrđal. Daj naj...

O

ObrisanŽ28

Guest
Ma niš od toga a čalopekovi strojevi koma.
Gramip sad problemi s dijelovima.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Gramipa više nema...a tvoj malčer je samo pohrđal. Daj naj...
Da i sad ga moram farbat i za 2 god da ga idem prodat ko bu vjerovao da nije ni puno radio i tvornicko stanje

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Evo prodaj ga meni, ja ti vjerujem. Ne moraš ga ni farbati:)

tale

Član
Tu od
13 Lip 2018
Poruka
83
Dal u Hrvatskoj itko prodaje malcer koji bi imao samo bocni uskocni disk preko kardana?
Imam ursus 335 i preslab je za malcer + uskocni disk.

U Srbiji sam nasao, ali je problem uvesti.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Nađi firmu s kojom se možeš dogovoriti da ti to odrade i uzmu neki rabat a opet da ti ne bude preskupo.

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
175 radni.. fiksni … par kuna ispod 10 000 kn.... imam par parcela za održavati ništa puno.. zasad bude ga teral fendt 308 al namjerno sam malo manji uzel jer je u planu jedan 5050 jd ili new holland 50 ks bez kabine pa da se ne uguši pod prevelikim malčerom...

Mihael1995

Novi član
Tu od
25 Tra 2020
Poruka
16
175 radni.. fiksni … par kuna ispod 10 000 kn.... imam par parcela za održavati ništa puno.. zasad bude ga teral fendt 308 al namjerno sam malo manji uzel jer je u planu jedan 5050 jd ili new holland 50 ks bez kabine pa da se ne uguši pod prevelikim malčerom...
Jeste ga isprobali?

Muki

Član
Tu od
31 Ožu 2014
Poruka
214
Pozdrav svima naletil sam na ovaj video na youtube-u pa sam ga odlučio staviti tu ako nekome može pomoći da si promjeni lagere na rotoru(pogotovo ako to netko već prije nije radil a treba mu sad)
:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh