I znas da si u pravu ali ja ne vjerujem.Pa gle, nije svejedno dal je rotor fi 130mm sa čekićima od 800 grama i rotor fi 220 sa čekićima od 1400+ grama. Pa na dalje, dal ima jedan red protunoža ili dva reda. Dal su čekići postavljeni u red ili spiralno... Al to znaš i sam... 😉😉
Pa konkretno moj malčer ima: podešavanje visine i nagiba skija, podešavanje visine stražnjeg valjka i podešavanje udaljenosti protunoža.Sad i mene zanima ,kakvo podešavanje ?
Tak da su batovi u vrtnji cca.5cm od tlaosim protunoža (jer ga moj nema.).kako se moraju pravilno podesiti ostala dva podešenja?
Za razliku od malčera prije koji je imao famozna vrata i koji se stalno štopao pogotovo ako je bilo malo mokro , tehnos mu 220 se ne štopa, valjak sam pomaknuo unaprijed čim sam ga kupio da masa ide iznad njega, a malčirao sam i po kiši i vodi. Uglavnom malčer je vrhunski napravljen.Vlasnik sam Tehnosa MU220LW i stvarno sam malčirao u svakakvim uvjetima i mogu reci da mi se nikada nije dogodilo da se malcer zastopao. Imam osjećaj da moraš nesta gadno zajebati da zastopas taj malcer.
Pozdrav,Dečki ja sam pa jako zadovoljan vjerujem sa najzadnjim po cijeni i kvaliteti ili nekima i prvi recimo meni po tome koliko ga koristim...a to je taj samo širine 180 cm
Malčer na hidrauličnoj ruci 125 - 240 • PanexAGM.com
Provjerite sve karakteristike malčer na hidrauličnoj ruci 125 - 240 cm na našim web stranicama. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.panexagm.com
Melje sve, i koruznicu i travu i grmlje i grane.... i baš je super takav na ruci.... sve dohvatim ili dovoljno da imenjake riješim
Ja sam naletio par puta na rotor izgubljen od batova, a radi se o novim rotoeima. Nadalje, ona remenica na federima nikako nije dobro rješenje u dinamičkom smislu.Željac, argumentiraj zbog čega tak misliš. Ili si pak čul neke u selu?
Tu sam sa smirujem situacije