universal643
Član
- Tu od
- 2 Lip 2011
- Poruka
- 540
Dobar si ha ha😂😂
Pozdrav,
konacno sam se iz potrebe odlucio kupit malcer udarni, prosao sam sajmove, stranice vidio kineze, talijane, njemce,hrvate. I sto vise gledam vise sam neodlucan.
Treba mi malo mozda godisnje cu sa njime radit 20-tak sati ukupno 2 h vecinom trava i sikara povremenu opterecenje na sikari do 5 cm.
Traktor jugoslaven imt 539 -91 godiste
Novci do max. 2400€-18000kn
Volio bi da mi pokriva traktor pa sam mislio uzet sirine 160 sa mehanickim pomakom i vratima.(koju kilazu 539 trpi)
Procitao sam skoro cijeli forum i sada znam manje nego prije sto izabrat, pa vas molim vasa provjerena iskusta i misljenje o ovom Talijanu koji se inace proizvodi i vari u Poljskoj.
Trincia erba e sarmenti a mazze Serie media da 160cm di taglio per trattore da frutteto, mod. LEOPARD-160-SP
Trinciasarmenti da 160cm / 340kg per trattore - DELEKS® LEOPARD-160-SP - trinciatrice a mazze, spostamento manuale - cardano incluso.www.deleks.it
Unaprijed hvala
kad kazes sluzio znaci da vise ne sluzi . sta se desilo koliko je trajao.ja sam na svom 539 imao od AutoHorvata Nova 155cm i mogu reci da me je sluzio dobro i vjerno. Ima mehanički pomak, zadnja vrata i čekiće od 800g.