A gle sve ovisi kaj ćeš i kolko malčirat ja nebi uzimo nikako preko 150 cm širine za 335 a mega ing bi trebao bit ok ja imam panex 165 i 45 KS Zetor ga osjeti ako je jako visoka i gusta trava, govore ljudi da nije nešto panex ovo ono a evo kod mene već 7 godina ide i ništa nije dirano a novci nisu neki. Za te iz agronoma neznam kakvi su a isto nisu preskupi.Za Ursus c335, razmišljam o mega ing 150 cm, ili čak malčer kf 145 ili kf 165 iz agronoma. Ima li tko iskustva o tim malčerima..? Ne znam može li mali medo gurati ovaj malčer čekićar od 165?
Vidio sam da nude te u Agronomu Kf modele, ovaj od 145 sa zadnjim vratima, fiksni pomak u desno što meni odgovara zbog voćnjaka, košta oko 1600 eura... Treba mi samo za mene, sve skupa oko 4000 kvadrata za kositi...A gle sve ovisi kaj ćeš i kolko malčirat ja nebi uzimo nikako preko 150 cm širine za 335 a mega ing bi trebao bit ok ja imam panex 165 i 45 KS Zetor ga osjeti ako je jako visoka i gusta trava, govore ljudi da nije nešto panex ovo ono a evo kod mene već 7 godina ide i ništa nije dirano a novci nisu neki. Za te iz agronoma neznam kakvi su a isto nisu preskupi.
Koliko takvog "smeljemo"... da se djed digne .....Steta to malcirati. Tu se da lijepo sijeno spremiti