Barem to sad u Lidlu nije skupo,malo treba,ali kad treba zlata vrijediNemam biaks,ali vidim da ću je trebati imati,probam sutra elektrodom,nema druge.
Misao vodilja kupnje novog malčera mi je bila da pokriva trag desnog kotača, da ima posmak jer imam neugodne dvije međe sa kaskadama min 2 m ( pa mogu mirno riješiti rub bez straha od prehitavanja ) , i na kraju da ga traktor može tjerati uopće. Na probi smo probali 4 traga u nekoj kombinaciji živice/visoke trave i korova i mogu reći da sam jako zadovoljan rezultatom. Ovaj ima 4 remena i afkors, sigurno budu u rezervi iza sica. A sad, kaj bude budućnost donesla, ne znam, bude valjda sve OKa kad remeni zacvile
Čestitam na kupnji. Može li slika od napred, od traktora, kako su spojeni nosači na kučište malčera-na šarafe ili su zavareni.....Koliko eura košta i gdje je kupljen.Stigla nova igračka. 175 Giemme sa hidr.posmakom. Isprobal jedan rabljeni identičan tome i mogu reči da bi to trebal biti stroj za moje potrebe. I starac ga tira u 3 sporoj. Nadam se da me bude dobro služil.
View attachment 77045