deutz fahr k110
Član
- Tu od
- 26 Sij 2012
- Poruka
- 150
prijatelj je kupio 2.5m malcer tehnos za svoj 95ks deutz...ja mu kazem da mu je to previse,a vi??
prijatelj je kupio 2.5m malcer tehnos za svoj 95ks deutz...ja mu kazem da mu je to previse,a vi??
Ja mu kažem da mu je to premalo!
Naravno, pritom mislim da je uzeo malčer koji će koristiti u ratarstvu...
2,5 m ide na traktor 70-75 ks u normalnim uvjetima i s "normalnim" traktorom uz razumnog šofera!
evo ja ćeram 2.2 Ino Brežice sa 57 ks...nikad nije bilo problema, naravno ne divljam, nego vođen glasom razuma malčiram...
Znam za kolegu koji tera Kuhn malčera 3m sa DF-om Agroplus 80 i 95...
al kako mu je volja,možda je cijena odigrala u ovom slučaju!
neznam bas.....
2.5 metra, 80 ks je bio moj plan, ali eto nažalost ništ od toga.
Mislim da je do idealna neka kombinacija.
velik problem samo pri pokretanju,a kamo li dalje
velik problem samo pri pokretanju,a kamo li dalje
Jel si kad malčiral???
Ili se samo praviš ili stvarno pojam nemaš?? Nemoj se odmah ljutiti, ali kad ti kažemo svi mi onda barem probaj vjerovati. Ja sam isto teral INO 220 s imt 565 bez ikakve muke i problema, u travi 3. spora, u kukuruzovini 2. spora, gas skoro pa pun! Išlo bi i brže ali je 565 spor na kardanu pa ostaje neizmalčirano iza njega.
Ako ti misliš jurit 10 km po zemlji onda je to nešto drugo i ne zove se malčiranje.
A malčera od 220 cm zahvata ti pokrene i imt 533 bez ikakve muke i krene par metara s njime sve dok ne izgubi gasa i krepa
možeš li sve sam odraditi,voziti i kositi ili mora još neko ići sa tobom na traktoru?
Jel si kad malčiral???
Ili se samo praviš ili stvarno pojam nemaš?? Nemoj se odmah ljutiti, ali kad ti kažemo svi mi onda barem probaj vjerovati. Ja sam isto teral INO 220 s imt 565 bez ikakve muke i problema, u travi 3. spora, u kukuruzovini 2. spora, gas skoro pa pun! Išlo bi i brže ali je 565 spor na kardanu pa ostaje neizmalčirano iza njega.
Ako ti misliš jurit 10 km po zemlji onda je to nešto drugo i ne zove se malčiranje.
A malčera od 220 cm zahvata ti pokrene i imt 533 bez ikakve muke i krene par metara s njime sve dok ne izgubi gasa i krepa
a ne nisam
prijatelj tera 3 metara sa mf-om,ali neide mu bas
a ne nisam
prijatelj tera 3 metara sa mf-om,ali neide mu bas
Pozdravi ga :icon_thumright:
Znam zakaj veliš da je problem pokrenut..To je kod SDF traktora jer imaju kardan koji se uključuje na tipku i tam nebreš polako pokrenut nego jako naglo okrene kardan pa traktor izgubi puno snage pri pokretanju..To se događa s priključima koji se teško pokreču...
I ja sam malčirao sa IMT 540 i 220cm ,ide to normalno gdje je normalna trava za maličrat,al da je za neki ozbiljniji posao nije..
malciram sa 86 ks jd i malcerom 240cm ide pjevajuci u kukuruzovini i travi,osim u ekstremnim situacijama,sikara i granje do 5 pa i vise cm,onda ga osjeca
nije 2850,vec 6200,ima slika s malcerom u predstavljanju2850??
daj slike stavi med john deere