Kinez,nikakvih problema do sadaEi ekipa imam pitanje, jesu li ti kineski malčeri baš tako loši npr panex agm ili neki drugi
Ja imam panexa 175( 165 radna širina ) kupljen prije 3 g. Ne znam koliko hektara imam, ali imam puno polja za kositi koja smo prije obrađivali. 2 puna radna dana posla jedanput na mjesec kak trava raste. Ako na vrijeme malčiraš bude ti dobar, stvarno lijepo pokosi. Ali imam dio polja na koji radi vlage ( močvarno ) ne mogu veći dio godine pa tu izraste ona gusta trava. I tu remeni sviraju upomoć. I činjenica je da nema otvor iza pa ne stigne izbaciti malč van pa ga zaguši. I radi toga ga budem zamijenil za nekaj ozbiljnije. Inače ga tjeram sa 5211 koji je kompatibilni po snazi tvojeg 4911. Sad vidim da imaju modele sa otvorom, pomične, svakakve, ne tvrdim da ne valjaju. I po cijeni ok. Ali ja budem uzel nekaj ozbiljnije ,naravno, u skladu sa starcom koji ga tjera.Ja bi kupio neki malčer za 4911
Vjeruj mi da sam o tome razmišljal ali nije mi nekak kontrukcijski robustan za tak nekaj. Budem još probal pomaknuti valjak kak veli kolega Jocc, baš sam sad promatral, mora se tu dobiti prostora za izbacivanje malča.A da napravite vrata?
Meni nikako nije jasno zašto se malčira nakon berača koji ima malčer na sebi?Neki uživaju na festivalu balona, neki na festivalu prašine.. 🤦😅