• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
759
Kako vam se krecu cijene malčiranja njiva i zaraslih njiva, znači ništa preko palca?
Po satu.
Jel ok 40e na sat ili je malo?

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,822
A gledajte ovak vura je vura za vuru se može pomalčirati i ral i pol a i pola rali tak da je to objjektivno

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
149
ovisno o zapuštenosti terena. Računicu si moraš sam složiti. Mislim da je svima nama to ovdje najteže (barem meni jest). Kad treba naplatiti, meni je malo, a stranci je puno. To ti je priča koja se nonstop vrti u krug...

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
26
Nakraju vam dojde na isto ak racunate po satu, po kvadratu ili po neznam cemu. Sve se vrti od 40-60€. Meni je isto najgore nakraju reči kolko vredi moj posal, pogotovo ak delam susedu za kojega znam da bu mi došal nekaj pomoci pa ni važno kad ga nazovem. Ili nekomu kome sam malčal 7 sati v komadu, i kak da mu velim da to dojde več od pol njegove penzije. Zato najrađe malčam nekome xy s kim si nisam nič i velim da mam 40-50€ po satu ovisno o zahtjevnosti i ak paše paše ak ne idemo pod jabuku ležat.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,323
Najgore je vasariti s familijom i susjedima. Isto to najrađe izbjegavam.

Ali ako ne mogu. Kažem unaprijed svoju cifru. I onda nakon posla oprostim dio.

Tipa susjedu malciram za 50e sat. Ali svaki puta mu na kraju naplatom 1 iako bude jedan i pol.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,271
Svima nama bude teško od poznatog naplatiti,i to nam je u prirodi,i ja sam takav
Ali dok smo kupovali traktor,malčer,i rezervne dijelove za njih nitko se nije gural i rekao ,pusti,ja ću platit

Najnoviji postovi

Na vrh