• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,561
Imao sam ga nekoliko godina i dobar je. U granje ga nisam tjerao i nije on za to. Malo je osjetljiv na remenje, na knap mu je bilo tri remena na 155 cm. Solidan stroj za tu cijenu.

salafek

Novi član
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
9
Auto Horvat je relativno skuplji od ostalih. Proćaćkaj malo ostale
Koje ostale ?
Susjed je kupio Panexov od 155 cm, ne sviđa mi se jer su Kinezi kod balansiranja stavili uteg iza čekića, samo što čekić ne udara u uteg, a na drugoj strani su izbušili provrt kako bi ga stavili u balans.

Hvali se Mateng Menasor, njega još nisam vidio u živo, ali ne nalazim verziju sa mehničkim pomakom, verzija sa hidrauličkim pomakom i radne širine 155 cm košta 2600 eura plus kardan

Zanon TFX 150 koji bi trebao biti kvalitetom u rangu Ino Brežice ili iznad je 3150 eura plus kardan, mislim da INO ELITE OPEN 160 nije jeftiniji

Uvijet mi je da ima mehanički pomak i vrata vrtio bi ga IMT 539

Na vrh