Ino je vjer najbolji među njima ali je preko 4000e, ja sam zato uzeo mateng, zasad sam jako zadovoljan
Koje ostale ?Auto Horvat je relativno skuplji od ostalih. Proćaćkaj malo ostale
vrijediIno elite l 160 za 3360€ a ima i mega metal um 160 za cca200€ manje. Tak da se na kraju lomim oko ta dva.
Jel vrijedi ino ovih 200€ vise?
Mozete li reci koji remeni idu gore i koji su promjeri remenica?Imao sam ga nekoliko godina i dobar je. U granje ga nisam tjerao i nije on za to. Malo je osjetljiv na remenje, na knap mu je bilo tri remena na 155 cm. Solidan stroj za tu cijenu.
Gledal sam s kolegom u 12 mjesecu na Velesajmu te giemme i cortese kod njega,obadva 180 širine.Probaj i Giemme DPM 155 uzeti u obzir. 4 remena, vrata, dobar stroj. Imaš i mehanički i hidro pomak opciju ( mala razlika u cijeni) al za nju trebaš i dva izvoda afkors. Ima Tomi Breznica. Pri njemu sam direkt probal sa traktorom pa sam odmah znal kaj kupujem. Ja imam DPM 175 na zetoru, optimalan je . Ima i Cortesea ali on je puno skuplji ( viša klasa ). Ne znam napamet točne dimenzije rotora i bateva ali dobro odrađuje zadatak. Neusporedivo bolje od Panexa kojeg sam prije imal. Al da ima boljih,sigurno ima, al to prati i cifra. Zavisi od tvojih realnih potreba...
View attachment 81278