• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
168
Ja uvijek prvi krug idem uz vanjski rub parcele u smjeru kao na slici, a zatim idem kružno u kontra smjeru. Malčer malo bočno pomaknem u desno i lijevim kotačem idem po pomalčirabom taman uz travu. Tak mi se pokazalo najzgodnije.
tak i ja radim (doduše na slici izgleda drukčije jer sam malčirao u rikverc). Kad radim iz usluge, onda, kad sve pomalčiram, odem još jednom prek cijele parcele samo u kontra smjeru na originalno malčiranje (već su mi tupi čekići)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,955
Preporuka za malčer 220 cm, moze biti i na ruci ili običan, do oko 5000 eura, novog bi uzeli
Misliš da te zaje....?
1. Na kojeg si mislio, onaj sa čekičima ili "helikopter"?
2. Snaga traktora?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,955
Razmisli malo!
Malčer 2,2m i još možda na ruci.....u pitanju je kontra ravnoteža na traktoru! I koliko je to sve teško i još za 5000€

Hobi123

Novi član
Tu od
25 Sij 2025
Poruka
11
Da, ipak na ruci nebi bila opcija, zbog svoje tezine, a i zbog malciranja nasada bio bi presirok, kada se kupuje tako nesto svakako je najbolje razmotrit sve opcije i raspitati se, hvala

Posljednje uređivanje od moderatora:

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
45
Koja ti je težina traktora? Jer ja imam tierre 180 na ruci i traktor mi je nekih 3200kg.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh