• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,009
Dečki moji žalosno je to kaj pokazujete i malčirate nekad je to sve bilo obrađeno i pokošeno za stoku i prehranjivalo ljude i školovalo djecu.
Nažalost sada je stola na vlasti i oni nas malčiraju itd...............

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,986
MIslim da svako ide putem koji mu je lakši. Državna politika nemože tu puno pomoći. Nekih 80 godina dok sam bio dječak cijelo ljeto sam sa ocem kosio iili radio na njivi, jedva je uspio da proda jedno janje da me pripremi za školu. Ujutro je bilo ustajanje u 4h. Bilans je bio malo hrane i to je tako islo u krug.
Ja sam se opredelio na neke druge načine zarade. Nepada mi napamet da to radim. Ako se jedan dan u nečemu namučim onda gledam da mi to bude neka zarada. Što se tiče zemlje neka ide dođavola, i ovo malo što obradim sve propada od vremenskih uslova. Upošte mi nije žao što sam pustio zemlju da zarasta, čak nezelim ni da je malčiram.
To je jednostavno proces, u mojem selu je 110 domačinstava, niko nema kravu. Zato imaju 4 preduzetnika koji zapošljavaju više od 300 radnika, kad bi izbrojao samo koliko je onih na visokim državnim funkcijama ili visokim obrazovanjem. U dvorištima su čak koliko članova porodice toliko vozil.... zar to motika ili kosa zaradi, ne nek ide onim putem lakšeg života.

Najnoviji postovi

Na vrh