• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,248
Prije nekoliko mjeseci sam razgovarao sa prodavačem poljoprivrednih strojeva i on je rekao otprilike ovako:
"Gledam po kupcima i vidim jasnu sliku naše države. Iz Slovenije i Austrije nam stalno dolaze po sijačice i freze jer ljudi tamo ozbiljno rade, sade i proizvode hranu. Kod nas u Hrvatskoj uvjerljivo najbolje idu malčeri, zemlja se masovno zapušta, nitko više ništa ne sadi, pa ljudi kupuju strojeve samo da im djedovina potpuno ne zaraste u šikaru."

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
610
Gledal sam neku emisiju o Austriji sad nedavno(operiral sam preponsku kilu pa sam imao priliku gledati i televizor ) , i po kakvim bregima i sa kakvim strojevima ti bedaki (sarkazam) kose travu i voze za krave . Stvarno je naša država u totalnom k...u. Ajde tu oko mene su manje parcele, ali kad malčiram uvijek se sjetim te ekipe sa emisije i sigurno nije samo do toga da su naši ljudi lijeni i da je u njima problem.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,790
To je ono kaj ja ne mogu ljudima objasniti, nismo mi lijeni, vrijedni smo ljudi, al kad te neko sustavno maltretira i ne da ti napred, normalno da ljudi odustaju.
Onda me pitaju da zakaj ja delam tu poljoprivredu......pa ostanu bez riječi kad velim da ju delam zato kaj imam dijagnozu (čitaj: volim to delati, makar je nekad bolje da ju ne delam, ali...)

Najnoviji postovi

Na vrh