• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Male motokopačice

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,745
Dole u pužni pogon nema potrebe stavljati više od 4 - 5 dcl ulja , jer ostali prostor iznad puža je samo gola osovina pužnog zubčanika do reduktora a reduktor ima zasebno kućište.

Tako je meni došao lik da mu servisiram karburator i kaže da li mu to mogu odraditi odmah da ne ostavlja kopačicu pa da mora dolatiti dva puta. Mogu to odraditi ako je samo to , ma da (kaže on samo to). Kopačica je kod mene od nove i malo je radila , duže je stajala, imam servisnu knjižicu i sve znam o njoj (kaže on). A dobro ako je za odraditi samo servis karburatora , napravim ti odmah i to mu riješim pa kažem riješeno je i gotovo , plati nešto sitno i čao. Probamo i lipo šljaka ali slabo vraće špagu startera? A joj a bi mogao i starter riješiti, malo ga oprao. Riješim mu starter i OK. Onda cimne ručke i one mlattaraju pola metra livo - desno.:mad: Ma kako bi to riješio ? Fiksiram mu ručke i kažem evo i to smo riješili.:D E onda ide priča dalje , slini ulje na plovici reduktora ma što , kako????? Kaže on ma ja ništa nisam dirao . A uopće nije bilo onog štitnika okolo i vidi se da je nešto čačkano po njemu. Itd... nikad kraja .:LOL:
 

Najnoviji postovi

Na vrh