Ako baš nemaš kupca i sila ti je prodati, pokušaj u Zagrebu na Žitnjaku, na veletržnici.
Tamo ima par prekupaca, a možeš si i sam prodavati - bitno je da dođeš ujutro rano, oko dva sata, da se smijestiš, to se najbolje prodaje kod izlaza, tamo kod kafiča.
Ako želiš, mogu ti se raspitati za broj moba potencijalnih prekupaca tamo, pa možda što dogovoriš.
Zapravo bih ti preporučila da jedanput natovariš robu i ideš sam u prodaju, a onda tamo nađeš nekoga sam. Znam da Brada radi sa jagodama, a one su sada na izmaku, znam još neke ali ne znam rade li sa malinama.
Ja više ne odlazim na Žitnjak pa sam pogubila kontakte, ali imam prijatelja koji Bradi vozi jagodu, pa ako hoćeš, mogu mu u utorak reći neka ga pita radi li sa malinom. Ili se raspita tko je uzima na veliko. Ovaj tjedan možeš imati informaciju,sad, hoće li biti povoljna ili ne, ne mogu garantirati, ali potruditi ćemo se. Samo rekni ako ti treba.
I još nešto, što sam skoro zaboravila - nedaj nikome malinu tko ti nakon vaganja odmah ne da novac. Niti na tržnici, niti bilo kojoj firmi.
Svi koji "plačaju" sa odgodom su lopovi od kojih teško da ćeš vidjeti ikada kunu.