Bum sutra ak stignem,ak ne preksutra sigurno,kad sam sadil del sam malo gnoja kravljega,bi se spaltilo neki umetnjak hititi?kak sam i rekel ne izgledaju mi baš dobro ali držim ti fige....slobodno malo na šire okopaj oko njih...
Bum sutra ak stignem,ak ne preksutra sigurno,kad sam sadil del sam malo gnoja kravljega,bi se spaltilo neki umetnjak hititi?
Bok ekipa, ovak tražim sve okolo naokolo sadnice maline u većoj količini, ali niko mi baš nemre isporučiti tu količinu, tražim ih za jesensku sadnju. Radi se o 6200 sadnica i koga god pitam ili nema te vrste ili većina nemre isporučiti tu količinu. Pa vas molim ako znate firme (osim Fragarie) ili OPG-e koji bi mogli isporučiti takve količine, napišite tu neke kontakt podatke, može i bilo koja država EU. Prvenstveno tražim Himbotop, Polka i Tulamen.
Hvala!
A na kolko hektara bi šiknul maline?
Ja bum isto najesen posadil još malo. Jer sam imal sad volju al sam zakasnik sa sadnjom.
Kolega, lani sam isporučio cca 10 000 sadnica. Imam polanu i tulameen, sadnice fenomenalne. Potraži me na faceu: Maline Opg Janković