• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mane

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
dosta ih malo ima, većinom ljudi koriste neke priručne plugove ili vadilice takozvane "sunce" koje krumpir razbacaju i dosta ga oštete. Onaj tko ima malo veće površine krumpira a kombajn mu je prevelik, za njega je ovakav stroj i više nego izmišljen.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
jako dobro i funkcionalno izgleda, brz zajebancije, takav stroj bi svako selo moralo imat!!

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
trebalo bi ih biti barem 4-5 kom po selu, jer oko jednog začas nastane svađa. Kod nas na općini ima udruga Strojni prsten i ima nešto strojeva koje članovi mogu koristit. Kod svakog stoji jedan ili dva stroja i onda kad nekome nešto treba to si na neki način "iznajmi".

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
zanimljivo, pitanje je samo tko onda podmazuje i održava strojeve :)
ali ideja je odlična definitivno, danas su ti priključci skupi za popizdit

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
recimo kod mene stoji raspršivač za umjetni gnoj i mrvljača za kukuruz i ja to uvijek predam u ispravnom i podmazanom stanju i isto tako očekujem da se u takvom stanju i vrati

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ako ne vrati u izvornom stanju, macola je pri ruci :lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
na svu sreću još nisam imao takvih problema. Kak je to riješeno iskreno neznam, jer je moj stari u tome sudjeloval kad se je to osnivalo i nabavljalo. Ja samo sa time delam i crnčim.

B

BAGERISTA

Guest
Ki zna dobro delat,,,treba znat i pojist dobro,,,,:partyman::partyman:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Ako imate problema kod rješavanja krutih i tekućih problema dobrovoljno se javljam na ispomoć:mrgreen:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
Ki zna dobro delat,,,treba znat i pojist dobro,,,,:partyman::partyman:
sa time se 100% slažem, a vjeruj mi kad je hrana i pijača u pitanju u našem slučaju, da se troši u popriličnim količinama :weedman:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
Ako imate problema kod rješavanja krutih i tekućih problema dobrovoljno se javljam na ispomoć:mrgreen:

na našu sreću takvih problema hvala Bogu nema:D

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
e sem ti miša, pa svako selo vitlo ima...
niš, nagodinu mora i to past :lol:

a za jist i pit, hoho, ne znam ćemu lomit prste na tipkovnici, samo napred!!

:partyman:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
e sem ti miša, pa svako selo vitlo ima...
niš, nagodinu mora i to past :lol:

a za jist i pit, hoho, ne znam ćemu lomit prste na tipkovnici, samo napred!!

:partyman:
a je**ga, i dobro je da ga svako selo ima. Kolko smo gemišteka strusili:drinkers: sumnjam da bi kaj napravili da nismo imali vitlo, je da je sve na ravnom al opet nemožeš se svagdje sa traktorom zavuć.

B

bosniahos

Guest
-

Da tako je i ja dovršavam svoje drugo.Prvo je bilo toliko sporo daje bilo neisplativo.Prodao ga na inzistiranje kupca i otišo on u šumu na probu kasnije ćujem nesreća zarakijali se ćekajući trupac i prevrnuki traktor.Svaka ćast i još ga svekar otjeral od kuće.Budale lakome.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,825
Evo jučer konačno krenuo u berbu kukuruza. Berač je inače EKO 3500 kojeg vuče UTB-445 u 3 brzini na nekih 1800 okretaja motora što ispada oko 560 okretaja kardana. Pošto je brano popodne po najvećem suncu bilo je i dosta smeća koje nije otišlo van nego u bunker.

http://imageshack.us/clip/my-videos/163/krb.mp4/

Najnoviji postovi

Na vrh