seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
puknuti kaže:Ovaj ima motor SUI samo za frezu , to sam ti ja gore htio predložiti ..seljačić kaže:
Koji je to SUI tojest šta to znači?
puknuti kaže:Ovaj ima motor SUI samo za frezu , to sam ti ja gore htio predložiti ..seljačić kaže:
agt835 kaže:Motor od 14 KS može tjerati frezu od 80 cm. Ja imam takvu. Za 150 cm trebaš dobrih 40 KS. Ja imam na AGT-u od 35 KS frezu od 120 cm i to je optimalno. Kad je snijeg pola metra može raditi samo u prvoj. Isto tako nije dobro da se vrti prebrzo, ova moja bolje radi na 540 nego na 1000 okretaja.
Nije sve u snazi motora nego i u okretnom momentu koji u ovakvim situacijama puno znači a dizelaš ima na istoj snazi min.50% veči okretni moment od benzinca.savoris kaže:ajde mi onda objasnite kako ja sa vladimircom tjeram 175cm :roll: ''ladno'' sto se tice snage
savoris kaže:cijena je 100% u dinarima posto iza pise ''poljoprivrednik'' cirilicom
kako mislis ''koja je u Tuzli'' ?
gdje ili sta?
ako ti kazem kako ces mi isporuciti pivo i cevape :lol:
evo ovako nesto bi rijesilo sistem podizanja
problem pogona ostaje i tesko je rijesiti po mome misljenju
naravno obrtni moment igra ulogu ali snaga je snaga , sve sto kazem vezano za pinca je sa misljenjem da covjek ubacuje dizela u njega
savoris kaže:pa neznam :scratch
ajd ti prvo posalji taj paket pa cu ja tebi reci za lokaciju :mrgreen:
ovaj tvoj problem bi se dao rijesiti sa nekom ''tandem'' pumpom koja ima jednu veu i jednu manju
veca da pogoni samo turbinu a manja samo za podizanje
toj vecoj ne bi trebao ni razvodnik samo jedan najobicniji ventil i jos jedan sigurnosni ventil
a za manju bi trebao neki razvodnik ili elektro kao sto sam stavio gore na slici ili neki ''rucni''
imas PP
savoris kaže:
savoris kaže:evo jedna iz BiH koja se prodaje , cijena mala a i freza mala :roll:
http://www.pik.ba/artikal/154477/freza-za-snijeg/