godina i ne mora biti ta po konedati.....
ja kad sam kupovao svog, sam htio kupiti 3115 i traktor je bio po tablici 1995 godina i u papirima prva registracija je bila 1996. na kaj mi je bilo ćudno. ali stvar je bila u tome jer je traktor rađen bio po naruđbi.......
recimo auspuh je imao uz kabinu s desne strane kako recimo imaju noviji. a usis zraka je imao uz kabinu s lijeve strane imao je 4 para priključnih kiper ventila, i gume extra široke s felgama koje se šire u mjesu smamo trebaš popustiti i krenuti. i imao je na kabini staklo za preglednsot u slučaju da imaš utovarivač........... bio je maksimalno oćuvan i odličan traktor, ali mi je bilo dosta novaca 17000e, pa je stari odusto, pa smao poslje plakali za njega.
malo kad smo razmislili da i nije to tolko puno s obzirom kakovom je stanju bio i s kojom opremom, jbg otišo je za 4 dana od kako ga čovjek uvezo iz njemačke....
tako da godine mogu biti a i ne moraju, jer nekad narudžba može se isporućiti u starijem modelu ako kupac tako zahtjeva da je cijenom nešt jeftiniji u samom startu....tako je meni rećeno prošlui jesen kad sam planirao uzet deutz-a
Ma sve je to moguce... samo 25t eura dati za traktor star 16g da pita 15-16 dalo bi s3 pogledati ali po ovoj cjeni netrrba vrijeme trositi. meni se nudi NH od 100ks sa dosta opreme 2008g. Kupljen 2010 sa 400r/h za nekih 30t eura vise manje...q