• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 3080

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,969
Samo gas, nije traktor space shuttle. Moje znanje o struji je da znam da ima + i -
U par dana sam imao dva problema, nitko nije htio doc u sred žetve pa sam sam skinio oplate ocistio, sve pregledao. Sljedio zice od izgorjelih osiguraca i nasao kvarove. Zamjenio lose i popravio

20230707_111514.jpg
1000010259.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,328
Tako je, samo naprijed, nije ovaj traktor svemirski brod...

(Osim ako malo je :unsure:, zapravo ja ne znam kaj Al i Google misle o prirodi ovoga kvara...)

Prije šest godina, u veljači, je na t-portalu bio jedan članak, o američkim farmerima koji sve više kupuju i europske traktore, stare 30-40 godina, samo zato jer te još mogu relativno brzo i jednostavno popraviti.
Pohlepa proizvođača novih traktora je iste pretvorila u svemirske brodove, za čiji servis i/ili popravak trebaju čekati tjednima i mjesecima, a sami si ne mogu popraviti ništa...

Zato samo Vi kupujte traktore "ala svemirske brodove", bez obljižnjih i dostupnih servisa, pa dok Vam stanu, bez vidljivog razloga "idite za žicama", i nastojte ne zalutati u traktorskim novim kao začaranim kutijicama, u koje istovremeno ulazi i izlazi više desetska žica... možda baš tada ispustite i koju suzu, za prastarim Fergusonom koji Vam je pomogao zaraditi taj najnoviji svemirski traktor, a mogli ste ga servisirati s batom, ključem 13 i 17, uz kantu 10 lit ulja.

Najnoviji postovi

Na vrh