• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 595

B

brajce92

Guest
ja sam remontovo glavnu pumpu i to me kostalo 100 eura,radio mi lokalni majstor,strucnjak za hidrauliku,a pomocnu pumpu sam moro kupiti novu nije se mogla remontovati i kostala me 650 eura,orginal pumpa

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4RhnGXBqsXU[/YT]

S

striko37

Guest
bok marko
imam MF595 i iste probleme koje si ti imao sa svojim,pa te molim da mi malo pomogneš.
zanima me da li si ti sada zadovoljan sa tim traktorom?
da li mi možeš preporučiti nekog majstora?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Eh tek sam sad vidio:roll:

MF 595 je malo drugačiji traktor od 590,imaju neke razlike..
Naš 590 je sad složen sve osim getribe,i s tim traktor sam zadovoljan u svakom smislu riječi,Traktor je kod nas 10god,motor generalno sređen i hidraulika isto.To kad se jedom složi više se ne stavlja ključ na njega...

Za preporučit bi imao Traktor Servis KŽ,ubiti oni su meni slagali hidrauliku.

jozek

Član
Tu od
18 Stu 2008
Poruka
422
kaj su ti točno slagali na hidraulici, dal si vozil traktora tam ili dojdu doma?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Ak pitanje ide mene onda:

Ma komplet kaj se tiče hidraulike,zupčasta pumpa nova,klipna je reparirana,razne gumice i dihtungi kaj trebaju je stavljeno novo..Meni su još slagali i kočnicu kardana i lamelice kardana..

Tu jedan majstor mi je sve pumpe izvadio van i dijelove kaj su u sklopu toga i sam sam vozio u KŽ,i tamo su mi oni sve skupa sastavili kaj se je moglo i ovaj mi je samo stavio nutra u traktor..

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
bok decki

imam problme kupio massey fergusona 595 pa neznam kakav je ak imate iskustava pa bih molio da mi kazete

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Kaj na pp, ak su majstori na mestu zakej nebi svi znali, a isto tak i ako nevaljaju

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
2 Marko93:
Ti si menjal lamele od kardana jer ti je kardan proklizaval (kad vidim da je i hidraulična pumpa širom) a ovi gore imaju problema s multipowerom... on dela na istom principu ko ta kardanska sklopka. Samo kaj multipowera treba znati složiti... ljudi to raskopaju pak ostane viška dijelova - zato na 70% MF-i multipower ne dela. Ah,je... samo ti plaši Matiju - novog gazdu MF 575,pital te je za kardan ;)
Ove lamele si mijenjal?

A dok stalno vrti onda ili je zacvikal ventil koji pušta ulje u sklopku kardana ili je razdrta kočnica kardana kaj je vjerojatno slučaj kod etnošindre

Ovo je kočnica:
jeli imate jos slika od zadnjeg mjenjaća posto ija imam problema sa kardanom i hidrailekom poz

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Imam preko 500 stranica - radionička uputstva za taj traktor... otud su i ove slike.

juričMF

Član
Tu od
25 Ožu 2013
Poruka
48
mf 595 698

jel tko zna im li igdje rashodovan mf od ove tri type 592, 595 ,1080 ,698 moze i bez prednje vuče

Steff

Aktivni član
Tu od
23 Pro 2010
Poruka
487
Jel neko zna možda di bilo za kupiti ovo kučište na koje se šerafi filter ulja?

imagedisplayashx.jpg

Steff

Aktivni član
Tu od
23 Pro 2010
Poruka
487
Pa ni netreba biti novi, jel bi mi htio prodat moža?

Najnoviji postovi

Na vrh