• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 595

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
stabi moglo biti sipam vodu u hladnjak a dolazi mi u auspuh tj.izduvnu granu dali je dihtung glave ili je glava pukla ili ima neka treca solucija danas sam opro motor i spreman je za rastaviti samo se nadam da nije glava i da radise o mf 595

ivan.m

Član
Tu od
2 Sij 2011
Poruka
54
Čisto za reklamu Terradiesel-u; dečki rade sa maržom od 200% +pdv pa ti samo naruči.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Mirko ako dobivas vodu na auspuh moli Boga da je samo dihtung da nije pukla glava raskopaj pa ces vidit jel ti zakuho ili??

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
ijase nadam i molim daje dihtung a nikak nemem vremena daga rastavim stalno radim a nesto sam poceo jos imam sam sarafe od glave odvrnuti i onda cu znati staje

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
sada je glava skinuta i hvala bogu samo je dihtung otiso e sada dali stima od kojeg imt i dali moram glavu ravnat

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Trebalo bi pasati od S44 motora, usporedi kod kupovine.
Nebi ju bilo loše prekontrolirati što ne znači da se mora ravnati

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
danas sam je nosio na ravnjanje kostalo me 35km i kupio novi dihtung koji je kosto 120km sve u svemu dobro sam proso

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Ako je sam dihtung glave 120 KM onda je skup.Inace za Perkins motore dihtunzi kupuju iz dva dijela.Jedan dio je dihtung glave i svi dihtunzi na glavi motora ,a drugi dio je donji dio motorra.Kod te vrste xmotora treba vise gledati ravninu bloka motora nego glave motora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
To je istina ali kontrola ravnine bloka bi koštala ..... Radije ovak probati.
Čini mi se da te pikse i rub imaju tak da je to neizvedivo, mada ima modela i bez ruba

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
pa je skup alimise nije dalo odat trazit a tosam kupio kod toga stomije ravno glavu i u hrvatskoj dodze 312 kuna i moram prijec granicu i ispadne isto ovo je odradzeno sve ne jednom mjestu i bez puno odanja

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
motor je vec par dana sklopit i radio je dobro do juce iso da pripramam njivu da djetelinu posijem kad upo njive pada pritisak ulja izbacio mi ulje na sredini pretpostavljam daje semering na radilici kod zamajca ili ima nesto drugo mozda netkoo zna

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
juce sam traktor rastavio na pola davidim gdje je probio ulje kad se ima sta i vidjet i bloku ima mali cep prmjera 15mm on ispo iz bloka i tudami izbacilo ulje tako da nije semering u pitanju kao stosam mislio

juričMF

Član
Tu od
25 Ožu 2013
Poruka
48
Jel ima ko ili zna kako cu naći radionicka uputstva za mf 595?

sta trebas iz radionickog upustva imam ga ja

vidio sam negdje da netko kaze da su djelovi od motora S44 isti kao od perkinsa A4 318 ljudi nemojte se zavaravat nisu ni blizu,mogu se neki savit ali to nije to zato nastaju problemi grijanje tj pregrijavanje motora i ostalo, ja sam prodao dva bloka motora A4 318 sve jer su ljutu stavljali djelove od S44. a djelova imate u Novoj topoli kod Slavka firma motoremot dosta povoljan i salje vam posto ja sam zadovoljan s njim dosta je povoljniji od onih iz vrbovca jer sam i kod njih narucivao i zvao ih radi usporedbe cjena

Posljednje uređivanje od moderatora:

MF595

Novi član
Tu od
5 Velj 2015
Poruka
3
sta trebas iz radionickog upustva imam ga ja

vidio sam negdje da netko kaze da su djelovi od motora S44 isti kao od perkinsa A4 318 ljudi nemojte se zavaravat nisu ni blizu,mogu se neki savit ali to nije to zato nastaju problemi grijanje tj pregrijavanje motora i ostalo, ja sam prodao dva bloka motora A4 318 sve jer su ljutu stavljali djelove od S44. a djelova imate u Novoj topoli kod Slavka firma motoremot dosta povoljan i salje vam posto ja sam zadovoljan s njim dosta je povoljniji od onih iz vrbovca jer sam i kod njih narucivao i zvao ih radi usporedbe cjena

Netrebam nista, određeno, nego me zanima sve o tom traktoru. Jel mi mozes rec di si ih našao ili mi ih posaljes?

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
A koliko cola plug???
Može vuć taj malčer ali taj traktor je neokretan baš za nis

Najnoviji postovi

Na vrh