jeli mislis na filter na ac pumpi ili pvp
Filter u PVP.
jeli mislis na filter na ac pumpi ili pvp
oc ajd tosam sada namuntiro u utorak cuge probat kajo radi pase cujemo
rjesio sam nesto na kardanu otiso mi ventil opet se stalno vrti majstor kaze dasu limici pomoteni izmedzu lamela a lamele su dobre samo crne jermije pumpa otisla pa nije davala dovoljno pritiska na lamele jasam iz posavine posavski kanton a jeli imas onaj ventil sto bude na klipnoj pumpi onmije bio uzrok sto nije moglo nista da odigne propusto pritisak imas moj profil na piku pa uko imas iti dase dopisujemo preko pika pokusaj treziti taj ventil ima ne mom profilu a profil je mirko mirko
ajd nekami dg.tko zna i tko ima mf 595 jeli u njega kada je rucica u gornjem polozaju tada spusta orudze a kada je u donjem polozaju dize stomi je neshvatljivo i kontra od svi traktora u mene se desava kada odignem rucicu gore pane pritisak ulja a kada spustim rucicu tada dobijem 180 bari jeli mu taj sistem kontra ili je netko mozda diro skare pa nesto pogrjesno sklopio neznam sta moze biti drugo
jeli motor kada je dobro zagrijan smoje pusiti na odusak jeli to normalno znaci samo dim
majstori forumasi imali odgovora ijedna dobra vjest sutra idem po pumpu naso sam je u osjeku stara mjesec dana covjek se izvrno sa traktorom pacemi prodat pumpu ncega popravljat nadam se daje rjec o istoj pumpi
jesu crne ali ima debljine necu sada nista mjanjat sklopio sam ga i ide trebo bi i disk zamjeniti i sve a toje dosta skupo jermise napravio kanal od kocniceimam ja te limiće tj metalne lamele a te druge ako su ti crne bojim se da ih je palilo i bilo bi ti pametno i njih promjenit,a moraš promijenit i kočnicu ako ti stalno vrti kardan,tj najbolj bi bilo reperirat kompletan doboš od kardana,znači lamele (metalne i one s legurom),karike i kočnicu,onda to moze idući par godina.
imas na internetu zove se tera bizovac a tel.je031673058 toje od trgovine a ne trosi mi ulja jeli ti imas takav traktor za djelova ili sta