mirko bosanac 1
Aktivni član
- Tu od
- 5 Sij 2013
- Poruka
- 421
avo lijepo osusilo pase moze ici probat orat i da vidim jeli sada oc kao sto mislim
opet mise vraca stara boljka nema snage da vuce roto drljacu 2,5m moram je drzati odignutu na hidrailici da ide danas mije majstor reko doci sto radi pvp da vidi dali treba skidat ili je nesto drugo u pitanju pali i vruc i hladan i lijepo radi na leru rjec je o rotacionoj pumpi na mf 595
Ako je dolaz goriva do pumpe prerešetan i sigurno očiščen, krilca na distributoru čista, ventil ispod sita radi onda je najvjerojatnije hidraulična glava pri kraju.Ista stvar je i kod mene, kad saznaš u čemu je stvar javi.
Muhaničar jel možda ti znaš o čemu je riječ?
opet mise vraca stara boljka nema snage da vuce roto drljacu 2,5m moram je drzati odignutu na hidrailici da ide danas mije majstor reko doci sto radi pvp da vidi dali treba skidat ili je nesto drugo u pitanju pali i vruc i hladan i lijepo radi na leru rjec je o rotacionoj pumpi na mf 595
lisnik;916839 Ovako izgleda kad se rastavi.Ovaj valjcic lijevo kod opruge mora lako da hoda po stublini(dio sa rupicama ispred filtera). [IMG kaže:http://imageshack.us/a/img818/5558/dsc06924w.jpg[/IMG]
nije i majstor jos bio nije mogo doci a ja radim polako snjim malo dignem roto drljacu i ide a uskoro je i sjetva gotova pacu imat vremena dase vidi staje problem pa ako sta saznam javim ti
nije mi bio majstor ima uvjek neku guzvu a sada sam zavrsio poso snjim pa imam vremena do oranja dase vidi u cemu je problemJel došel majstor ?
Kaj veli ?
jeli netko radio kocnice na mf 595 slabo mi koci dasna a lijeva nikako pa jeli problem to rasturiti i stabi trebalo mjenjat