imas na internetu zove se tera bizovac a tel.je031673058 toje od trgovine a ne trosi mi ulja jeli ti imas takav traktor za djelova ili sta
a jel oni prodaju dijelove od to tog polovnog sto se prevrnuo , znam da rade sa novim dijelovim
imas na internetu zove se tera bizovac a tel.je031673058 toje od trgovine a ne trosi mi ulja jeli ti imas takav traktor za djelova ili sta
ne samo nove djelove a ovo je bilo nesto sasvim drugo dug je to prica
oc ajd tosam sada namuntiro u utorak cuge probat kajo radi pase cujemo
Jesi isprobal?
Kak sad prima gas?
Možda ga sad više ni ne prima :icon_lol::icon_lol:
nisam jos probo imam puno posla sa kombinirkom pa nestignem a i naruciosam akumulator od naseg kolege startera pamije reko danas poslat i tako kada budem upalio javim a sada trenutno muntiram farove na njega jer sam kupio od yuga jevtiniji od njegovi orginal 2 komada 80kuna pozJesi isprobal?
Kak sad prima gas?
evo danas sam dobio akumulator od kolege startera i upalio sam traktor puno bolje prima gas i ljuci je na gasu kako sam ocistio sitku u pvp i filtere zamjenio a dosada sam zadovoljan sa akumulatorom stosam kupio a sutra odo orat pacu vidjet kako prima gas u oranju
nesto me zeza alneser na jcb cvakti nece nikako da uhvati da zavergla bilami je masa slaba pasam dotego ali opet cvaka mislim dabi trebalp skidat i automat zamjeniti i molim za drugo misljenje stabi moglo boti uzrok
probatcu ili zamjeniti ili kontakte ocistit
evo ga rjesio sam nije mi masa bila dobro spojena pasam oturpio kontakte i jos sa jednim kablom pojaco i probosam par puta stalno hvata tako daje to otklonjeno hvala kolega na savjetima a izgleda dasam rjesio i problem sto traktor nije imo snage sada u 4 krece hoce da poleti mislim dace biti oc