Dali je netko mijenjao kocione lamele na 3000,6100,6200 serijama mf?
Meni se na mojem 6110 razlijepila lamela na lijevoj strani i usput je stradala potisna ploca,to smo sve promijenili i jos smo promijenili lamele i gumice na desnoj strani.
E sad:kad mi se lamela razlijepila culo se struganje na lijevoj strani kod kocenja a to se dogodilo u sezoni i traktor nam je trebal,pazil sam da cim manje kocim ali je ploca naj...
Nakon izmjena lamela opet se culo struganje ali sitno na lijevoj strani i to je prestalo ali se sad na desnoj cuje struganje kao da struze pleh na pleh a stavili smo novu lamelu.:mur:
Lamele su prije montiranja bile u ulju 1 dan i jos smo ih namazali s masti.
E sad kad je stradala potisna ploca (zajel ju je pleh na kojem je lamela) dosla je spena u sistem i ulje je bilo puno spene.
Sistem smo ocistili kolko smo mogli,filter smo isprali i profiltrirali ulje tak da nema spene i odradili 20 sati i onda smo stavili novo ulje i veci filter i ocistili filter od volana i dodatni mali filter od dynashifta.
I sad kad smo ispustali drugi put ulje nije bilo nesto puno spene i u filteru je bilo jos nesto sitno.
E sad je moje pitanje dali je mozda dosla spena izmedu lamele ili je moguce da se nova lamela razljepila????
Znam da treba vremena da se prilagodi to sve ali na lijevoj je ubrzo stalo struganje a na desnoj i dalje struze ali samo kad jace stisnem kocnicu.
Pedale su jednako visoke i ne propadaju i traktor koci na obje strane.
think):
Kaj bi to bilo?
envy):