krx pozega kaže:
Super....Ovo se i vani rijeđe viđa.......
Jel mu to pliug od prije i reci nam malo o njemu..čime se bavi kolega i koliko radi zemlje..
Jel sisu il perkins..
Plug je Kuhn - rabljeni , pet brazdi , greda 150 , vario posmak , hidraulični okidači propterečenja na svakoj brazdi ...dobar plug !
Prijatelj je ratar - 250 ha zemlje . Uslužno se bavi raznim poslovima , vađenje šećerne repe , kombajniranje , branje kukuruza , sijanje , kultiviranje ... ma sve što ti treba on ima stroj za to i volju da odradi jako-jako uredan posao uz prihvatljivu cijenu . Ima i poljoprivrednu trgovinu gdje možeš kupiti sve i svašta , gnojivo , herbicide , rezervne dijelove za poljo. strojeve , špagu za preše ...
TX75 kaže:
opla,,traktor je stvarno lijep,,ali ratarko tvoj je ljepši,
slike su super,,pogotova ona na kojoj se vide neka dva crvena imt-a
da li si toga kolegu nagovarao da kupi fendta??
Radi se o prijatelju kojega sam preklinjao da uzme Fendta 930 , bilo stari model bilo novi ali nije mi pošlo za rukom , kapitulirao sam . U igri je još bio jedan od ona dva NH TG 285 koja su stigla prošli tjedan u HR i naravno John Deere 8430 ! Odluka je pala na Masseya , znam da sam ja kriv za to :blackeye i moje demonstracije sa Tehnostroj prikolicom i
Headland opcijom koju imaju ti traktori kao i prednosti vario mjenjača
.
Na svu sreću kupio ga je od firme Favorit i kao što se vidi sa slika dobio je prvoklasnu uslugu već od prvog dana . Austrijski serviser + gazda Favorita sa svoja dva radnika su došli i pustili mu traktor u rad ( nešto o čemu sam samo mogao sanjati ) . Na njivu je bilo doveženo nekoliko priključnih strojeva da se trakor uštima u radu sa njima ( plug , gruber , duboki podrivač ) . Sve u svemu Evropska usluga . Moja malenkost je tu došla samo da pita one stvari koje mi nisu bile jasne . Izašli su mi u susret ( iako nisu morali - tko sam im ja ? ) i Austrijski serviser mi je odgovorio na svako pitanje . I da , probao sam tamo orati po prvi puta jer nisam znao sam uštelati traktor ( hidraulik ) a tamo sam dobio potrebne informacije . Napravio sam nekoliko krugova na tabli ali sasvim dovoljno da skužim .