• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Tako je decki,nema drugih zvukova ni lampica,zvao je tast elektricara da provjeri četkice na alnaseru,za svaki slučaj.
Uglavnom svjesni smo da će nam te sitnice zagorčavati život,ali budemo ga posložili da sve šljaka kak se spada.
Tanjuranje je odradio bez problema.
Ps.još ne radi pokazivač goriva,da li da novi plovak kupimo ili idemo u ispitivanje ovog starog i na koji način?

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Kad ti dođe elektricar nek ispita dal je plovak ispravan ako je onda je instalacija u pitanju samo

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Riješen problem,prekidač ispod kvačila je otišao..od kuda naručujete dijelove za masseya?

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Terra diesel ti je najpovoljniji i zna covjek sve, razumije se u mehaniku. To je kaj se tice orginala.
A za zamjenske djelove ti je Jakopic glavni, isto nema kaj nema. I cijene su ok kod obojice
Pitaj pa budes cul. :)

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Čestitike kolega,nek služi dobro.Ja sam u srijedu Claasa vozio kuči i vidim kod tasta na parkingu Masnoga.Inače dijelove ja uzimam ko Hubzina ili Hadrovića u Križevcima,stvarno imaju sve.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Tamo smo parkirali,ima par sitnica za srediti,pa tast pomalo kad stigne kemija,a kad stignem ja onda ja:)
naručili smo sigurnosni prekidač ispod kvačila,zamjenski 90kn,orginal 480kn..
ona plastika na zadnjem blatobranu gdje su prekidači za hidraulik košta 900kn!!!!jebate cijene da boli glava..

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Da kupljen je bas zbog tog sto je napravljen bas za snijeg jer je u njemackoj samo snijeg cistio .. kupio sam ga skoro pa nisam jos nasao grn za njega al u potrazi sam naci cu do zime ....

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Dobra oprema na njemu, steta sto nisi i grn uz njega dobio

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
nece da proda svabo jebo sebe :D
Treba mi sirina grna od 2.60 pa do 2.80 najbolja sad ovaj sto imam za zetora mi je 2.80 i taman mi je .. ako neko zna tko se bavi prodajom grnova nek pise hhehe stim ne bi kamionski to mi je tezak jer mi je sve brdo :D

haz0r

Član
Tu od
1 Lip 2012
Poruka
460
Ako hoces mogu ti dati broj covjeka koji ima dobar grn za prodati. Ne znam koliko je sirok. Javi se na pm.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Molio bih vlasnike 3060,3065,3070 ili 3080,mozda jos neki modeli imaju isti mehanizam za zatvaranje zadnje šajbe,pošto toga nemam,a vidio sam da ima za naručiti više tipova,da poslikaju i postave ovdje.
Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh