P
Picek
Guest
tako je, Zetora za osječko-baranjsku županiju od prije par mjeseci gosp. Kirša prodaje u suradnji s nama preko našeg centra u Bizovcu, te eventualno nešto od drugih marki traktora ako je kupac zainteresiran..marko kaže:Picek čitm ja sa razumjevanjem al kolko znam tvoji dileri nude i ostale traktore osim valtre
ali to je u suradnji sa zastupnicima, koji dalje brinu o servisu i rezervnim dijelovima..
dakle u principu preprodaja, ne zastupništvo..
ako imamo svog dugogodišnjeg kupca koji nama vjeruje i hoče preko nas kupiti traktor onda mu ga i ponudimo..
jedan Johnny za Županju je tako otišao preko nas..
ali to je bio jedini slučaj takvog večeg traktora u zadnje vrijeme, ostalo su mali vočarsko-vinogradarski traktori i to Sameovi (zbog odličnih odnosa sa Messisom) i mali Johnnyi..
Valtra je skroz naša i na to smo orijentirani a Zetor je cijenom prihvatljiviji večini kupaca s manjih gospodarstava pa zato to..
drugih slučajeva nema..
i? što kažu bliži suradnici?marko kaže:zato sam to napisao a ne dal je Valtra bolja ili lošija od MF ja nemam niti jednu marku od tih traktora pa neznam a imaju moji bliži suradnici i znam šta kažu (nemislim na MF več na valtru)!
btw. jesi li ti možda iz Cerne/Gradišta?