Z
zlate
Guest
zdravo.
treba mi pomoc, imam mc cormick internacional 353. treba mi elekticna sema instalacija
treba mi pomoc, imam mc cormick internacional 353. treba mi elekticna sema instalacija
nemam ga ali sam jako usko vezan za McCORMICKA i gledam ga gotovo svakog dana u radu i slušam vlasnike i njihova iskustva sa traktorima i moram reci da je traktor fenomenalan.
I ako vas bilo sto zanima u svezi njega ja sam taj. znam ga u dušu
Obrisan neispravan link. Ako mozete da mi pomognete. Pre koji dan sam uzeo Mccormick GMax 165 i interesuje me kako da zamenim prikljucak za kardan, posto mi cisterna koristi drugaciji ulaz i ne mogu obican kardan da zakacim na Mccormick-a. Hvala unapred!
Poslikaj to otragaPomozite!
Neki dan sam kupio Mccormick Gmax 165 i zanima me kako zamijeniti izlaz za kardansko vratilo, budući da moja cisterna ima standardno kardansko vratilo, a traktor ima neki drugi profil.
Kakvo je kvačilo na traktoru ?Danas sam sa kumom išao gledat jednog mc cormicka mc 100, 2001.g., skoro 7000 r/s.
Traktor za te sate i godinu izgleda sasvim solidno, motor fino pali, ne dimi, nije mastan, sve na njemu radi, mjenjač je 4 brzine i svaka ima 4 kalanja, revers je kod volana, električni.
E sad nas zabrinjava jedan zvuk kod samog paljenja i gašenja, čuje se u zvonu kao da se zupčanici "tuku", znači ka da kod paljenja ukapča kvačilo, a kod gašenja isključuje, ali to je baš zvuk kao da lupaš čekićem po zupčaniku.
Da li je to normalno?