vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
A gdje si sve tražio?
Pitaj kolege JEFFYA ili Puknutog.Mada mislim ako si klip kvalitetno očistil one utore od karike i nema kajle ili štifta ili ostatka koji bi se vidio u klipu, onda ti nemožeš utijecat na moguće rotiranje karike u utoru klipa.Po meni bi to bilo tako.
Pitaj kolege JEFFYA ili Puknutog.Mada mislim ako si klip kvalitetno očistil one utore od karike i nema kajle ili štifta ili ostatka koji bi se vidio u klipu, onda ti nemožeš utijecat na moguće rotiranje karike u utoru klipa.Po meni bi to bilo tako.
A zašto 2T ima kariku fiksiranu na jednm mjestu..preko tog štifta?slažem se sa ovim mišljenjem samo što bih htio nadodati da je takva karika "zdravija" za cilindar jer ga troši jednako sa svih strana-buduči da nije fiksna
Kaj ih nema ni vani?....jebu me i dalje semeringi:x
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=20309&page=3
Ja sam isto imal noćne more u vezi istog problema, onda sam pital jednog kanađanina(btw, to je sve ista pila Jon 361, husk 35, frontier, skil...itd) i rekel mi je da okrenem kariku na mjesto gdje nema nikakve "rupe". rekel je da se i on isto tomu čudil dok je prvi put videl al je tak. ja sam ga poslušal, ali pila je jako malo radila....jebu me i dalje semeringi:x
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=20309&page=3
Pozdrav svima,nov sam na ovom forumu i potrebna mi je pomoc na oko testere koju sam kupio nedasno....
Kako sam naveo u naslovu,rec je o Stihl ms 290,testerapali odlicno i radi super na ler gasu ali kada se da veliki gas radi par sekundi i ugasi se...bio sam u par servisa i kao znate ono majstorski "drzi bure vodu dok majstori ne odu"...radi par dana i opet isto....
Molim vas sta da radim,sta moze biti uzrocnik kvara posto ja nemam nekog iskustva sa time.....
Hvala unapred!
Pozdrav svima,nov sam na ovom forumu i potrebna mi je pomoc na oko testere koju sam kupio nedasno....
Kako sam naveo u naslovu,rec je o Stihl ms 290,testerapali odlicno i radi super na ler gasu ali kada se da veliki gas radi par sekundi i ugasi se...bio sam u par servisa i kao znate ono majstorski "drzi bure vodu dok majstori ne odu"...radi par dana i opet isto....
Molim vas sta da radim,sta moze biti uzrocnik kvara posto ja nemam nekog iskustva sa time.....
Hvala unapred!
A zašto 2T ima kariku fiksiranu na jednm mjestu..preko tog štifta?
Prvi glas ....si siguran ?Zato što taj štift drži spoj karike u cilindru na mjestu gdje nema kanala inače bi zapela i pukla ( uvijek se okreće prema usisnom kanalu jer u radu karika vozi iznad kanala ):supz: