ok budem sutra i to uradio pa se ponovo čujemo, mada ja sam napisao da je nova i ja sam s njom lično radio i čuvao je kao oko u glavi posle svakog rada sa njom ja je ispušem kompresorom na zrak te svu plastiku očistim sa gorivom
ok budem sutra i to uradio pa se ponovo čujemo, mada ja sam napisao da je nova i ja sam s njom lično radio i čuvao je kao oko u glavi posle svakog rada sa njom ja je ispušem kompresorom na zrak te svu plastiku očistim sa gorivom
Danas jaran odnio pilu kod nekog majstora ja bi na putu pa nisam mogo sa njim da idem, kaze mjastor rastavio i neki zubčanik ( ja mislim da je to onaj puž sto pokreće pumpu) otiso a nova pila 100% hehehe vjerovatno u fabrići zaboravili nartezat na puž one navoje i to promjeno i sad podmaziva lanac ko mahnita. Pa dokle će nezna niko uglavnom valja ovom jaranu za nekih sitnica barem dasku prerezatRasturite je pa budete vidli, nije to nikakvi arsen bauk... ko klinac si sigurno i vredniju igračku rasturil od te pile:mrgreen:
A 20km vrijedi makar za fašnik djecu plašil sa njom.
koji "gore navedeni tražim a vidim da unazad nkoliko postova ima priče o više modelaImam gore navedeni tip pile i vodim borbu oko popravka, nikako s njom na zelenu granu!!
promjenio sam joj membrane, i opet ništa! upali jedva radi 2-3 minuta taman dobijem minimum i poštelam je i onda opet crkne!!
Neznam više kako napred ni šta da počnem gledat, jer ovoliko sam znao!!
Molim pomoć!
Provjeri još jednom crijeva da nisu napukla
jel moguće ručno i dali treba paziti na kut i te gluposti.