Ako ga previše skineš onda ti nebu ni 7 KS-a dosta, a zbog toga hoče i lanac pucatima 7ks ima da pili i sa sje. anim lancem, a ne naoštrenim.
ma turpijat ću po malo, pa probat pilit da vidim kako je dobro, ma 7ks ima da pili i sa sje. anim lancem, a ne naoštrenim.
zube super nabrusim, bolje nego stari iako nemam ni 18 godina, valjda mi ide od ruke, a ovo baš nisam stručnjak pa pitam.
ma da ima i 14 ks kad je tupa ništa od rezanja:finga:
kada stežem šrafe h i l onda motorka dobiva više goriva ili zraka?
imam pilu partner 351, i kad radi bez opterečenja onda je odlazila u iber turažu, očistim i operem zračni filter ono isto se dešava, idem dalje i naiđem da je jedan vijak na usisu dosta otpušten i brtva oštečena na unutrašnjem dijelu, i sad kad je već to rastavljeno idem ja skinit motor jer je dosta prljav i mastan da ga operem, odvrnem ta četiri vijka i lagano povučem a radilica sa klipom i ležajima ostane dolje a cilindar u ruci. to mi je prvi put da sam rastavio neki motor a nisam imo namjeru da ga rastavljam, stanje onako motora mi se čini dosta dobro, jedino klipnjača na spoju sa radilicom ima dosta aksijalnog lufta 2-3 mm sad neznam jel to tako mora biti ili nemora, probao sam sastavit motor i kad sam trebao stavit klip u cilindar pukla mi je karika sad naručio sam kariku i pitanje na šta trebam pazit kod sastavljanja motora da mi opet nepukne karika,
vjerujem da ja to mogu napravit, prvi put sam radio to u firmi a tamo nemamo škripac ,i to pridonjelo da mi je pukla karika, i još jedno pitanje da li taj donji dio motora mora biti skroz zadihtan jer mije dolje malo na jednom mjestu ona gumena brtvica otpala i ako da sa čime je najbolje to zadihtat. hvala.
na šta trebam pazit kod sastavljanja motora da mi opet nepukne karika,
imam pilu partner 351, i kad radi bez opterečenja onda je odlazila u iber turažu, očistim i operem zračni filter ono isto se dešava, idem dalje i naiđem da je jedan vijak na usisu dosta otpušten i brtva oštečena na unutrašnjem dijelu, i sad kad je već to rastavljeno idem ja skinit motor jer je dosta prljav i mastan da ga operem, odvrnem ta četiri vijka i lagano povučem a radilica sa klipom i ležajima ostane dolje a cilindar u ruci. to mi je prvi put da sam rastavio neki motor a nisam imo namjeru da ga rastavljam, stanje onako motora mi se čini dosta dobro, jedino klipnjača na spoju sa radilicom ima dosta aksijalnog lufta 2-3 mm sad neznam jel to tako mora biti ili nemora, probao sam sastavit motor i kad sam trebao stavit klip u cilindar pukla mi je karika sad naručio sam kariku i pitanje na šta trebam pazit kod sastavljanja motora da mi opet nepukne karika,