oficir
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Velj 2013
- Poruka
- 7,051
Re: mehanička radionica za pile
Jedino stavit novu svjecicu ili da membrana gornja nije neki srot sa greskom ili mozda sajlu nisi dobro zakvacio pa nekaj steka.
E a polga od coka kad si sve montiral jel cok radi mislim jel se klapna od coka zatvori kad ga povuces:icon_scratch:
ma nisam kontra okrenuo membrane su nove a ova je to motorka http://www.acresinternet.com/cscc.n...4051aac1e0eb82d388256b00001a1c29?OpenDocument nikad do sada nije nista u motorci mjenjano mislim karike, klip itd samo je jednom bila pocela trokirati to je bilo do struje i stavljeni drugi relej i sve je bilo uredu nije vise trokirala e sad mi se ovo pocelo desavati i kupio sam nove membrane i stavio ali dzaba ali samo mi nije jasno sto nece da upali pod punim gasom ono kad joj das gas do kraja i da palis nemoze nece
Jedino stavit novu svjecicu ili da membrana gornja nije neki srot sa greskom ili mozda sajlu nisi dobro zakvacio pa nekaj steka.
E a polga od coka kad si sve montiral jel cok radi mislim jel se klapna od coka zatvori kad ga povuces:icon_scratch: