Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Pila na izgled je kao nova,,,vidi se da nije puno radila,,nije se ni farba ogulila,,,kod mene je grab 200kn m,,,tako da to nije strasno puno,,,Nije da mi treba pila imam 5komada ali kad covjek vec nudi a nema novaca..
@husqvarna365 kolko je kod vas metar drva jer ako racunas samo kolko te kosta metar izradenog drva to je losa procjena jer ako si svoja drva rusio moras racunat i njih pa tek onda vidi racunicu kolko ti se isplati ju uzet!!
Svako ima svoje al znaci ta pila tebe izlazi 200eura jer po meni je glupo racunat manje nesto od prodajne cijene drva samo kolko kosta izrada tih drva!!