Pozdrav. Imam navedenu motornu pilu.
Ovako nekako izgleda:
http://static.pik.ba/galerija/2011-06/slika-42553-2011-06-1307395339-default.jpg
Nekako sam uspjeo je srediti...pali, ima snage radi ok. Ali uljna pumpa nikako ne podmazuje lanac. Ma koliko se odsarafio onaj saraf za podmazivanje.
Vadio sam je rastavljao, cistio...nista. Sto se tice pritiska iz kartera on je ok...kad se skine pumpa i upali motor pirka odozdo bas jako. Kanali od pumpe do lanca cisti. Dakle bas je do pumpe, ne nesto okolo.
Da li neko ima istu ili slicnu motorku, i da li zna kako se moze srediti ta pumpa da radi?
Na zalost u mom kraju nema kod prodavaca da se kupi takva ulja pumpa...pa ako ne moze da se napravi da li moze da se sredi nekakvo amatersko homemade podmazivanje? bilo kakva fix ideja dobro dosla...
P.S. Ako bi sta pomoglo mogao bih sutra da rastavim detaljno cijelu pumpu i sve poslikam...
Priznam, takvo nešt još nisam videl....imaš li kavi katalog dijelova jer kaj sam ja tražil pod tim modelom 486, je čisto nešt drugo:?:
Znači, čitav taj sklop "pliva" u rezervoaru ulja i onn dakle koristi preko ovog večeg klipa impulse od radilice?? i onda prenosi na manji....nije mi 100% jasno....
A jel on stvara pritisak u rezervoaru ili ne....
Ako niej ništa opalo pod pank a iz čistog mira je prestala podmazivati memre drugo bitiZnači u rezervaru se stvori pretlak, kad pila radi, ali ne pušta dalje...:?
Stvarno ne znam, napravi mali test i probaj nalijati motorno ulje umjesto lancola...rijeđe je pa da vidimo rezultat, moguće je da su se te brtve skvrčile pa ne mogu napraviti podtlak
glej , "signal" od "kartera" lupa preko velikog klipa ...izmjenju se vakum i tlak i on ne treba nikakve ventile ..a ima i oprugu iako sumnjam da kontam s koje strane ide .
Drugi klip je pumpa , taj dio mora imati usisni i tlačni ventil .
Nisi odgovrio .. jesu ju takvu nabavio ili je kod tebe mazala pa sad više neće ?