Koliko, 200 kuna 😃
Jel ovo to kaj mi treba? Promjer klipa je 45 mm?

Posljednje uređivanje:
Provjeri koji je promjer na tvojoj, 43mm ili 45 mmKoliko, 200 kuna 😃
![]()
S tanjom turpijom za lanac probaj napraviti kanal, ako se reže ili zarezuje oštri kutovi su potencijalne točke pucanja.Ili da zarežem tu s pilom i napravim kajlu.
Sve je cisto i sve sjeda kako treba sve na svoje mjesto kao i prije kada je sve dobro podmazivaloNaliježe li mač dobro ili možda ispod ima smeća (piljevine)?
Da ta je. Bez maca ide sve normalno tj. curi i sa macom ali ne ide u njega na lanac nego se slijeva kraj njega i curi ispod motorke. Samo mi nije jasno gdje je taj prazan prostor između maca da moze curiti da ne dode do rupice mačaIzvadi mač i probaj bez poklopca, ako ne baca jako onda ti je do štifta koji spaja kuplung šalicu i puž pumpe. I provjeri filter koji se nalazi na cjevčici u rezervoaru ulja. Koliko sam shvatio to je Stihl 041?
Morat cu probati sve, jer stvarno ne vidim u cemu je problem. 13 godina radim s njom nikad ovako nesto do sada.probaj i vodilicu i pilu ispuhat s kompresorom, a ako i to ne pomogne, pristupi čišćenju rezervara od ulja...komadić piljevine povremeno štopa rupicu...
Mene je to zezalo jer mi se začepilo to kuda ulje prolazi pa sam to čistio, a i krivo sam okrenuo pumpu ulja jednom, ima oznaka kako se stavlja ako si mijenjao.Pozdrav. Imam stihl 41, i sada mi se prvi puta dogodilo da nece ulje uci u rupicu na vodilici da podmazuje lanac nego curi niz vodilicu i sve kapa dolje a lanac suh skroz.
Da li netko zna u.čemu bi mogao biti problem?