drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Da, baš to se dešava.
U tu stranu u koju vuče lanac na toj strani su veći vrhovi zuba. Trebaš ih skinuti na istu veličinu zuba druge strane, vodi računa o geometriji zuba. To što si oštrio strojno nema veze, treba oštrilicu podesit da to može poravnat.Ekipa, pila reže normalno vrhom mača a ostalim djelom mača ide do pola i onda neće u drvo.
Jednom sam imao taj slučaj ali sam zaboravio šta je bio uzrok.
To se počelo dešavati kad sam mačem zahvatio zemlju, ako ima veze sa tim.
Lanac je naoštren, a vodilica nije potrošena. Lančanik pogona ima malo više zazora?
Mislim da ovakvi postovi nemaju ništa manje svrhe od npr. teme koji trimer odabrati za kupnju......Pa toliko posta o tome jer pila pili koso ilise zacvika ( nema puta) naj jednostavnije je kupiti novi lanac i vodilicu jer te stvari nisu više skupe...
Riješil se problem pile.Pooozzz! Može pomoć ?
Motorka iskra zv-b 3840 mala, dugo stajala, u fergazeru bili ispod menbrane puno sitne piljevine, kako ako ima filter istina neki trodjelni,.
Zamjenjene membrane nove , nova svječica, novi filter u rezervaru , nova pumpica goriva, upali i radi samo kad je pritisnuta na beton ( palim je bez mača ) kad je pustim ili dignem ugasi se , pa opet upali ali radi samo na betonu.
fergazer Walbro 774 nema štelanja omjera goriva i zraka, samo gasa. LP
Nemaju svi bas navike podjeliti rjesenje problema...ja bih rekao da struja zeza mozda negdje spaja na masu provjeriti zice...Riješil se problem pile.