• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF 7495 slike iz kabine , ne otvaraj bez adsl-a ...

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Jel JD bolji od Deutz Fahr-a odnosno Hurlija?

Mene pitaš , naravno da je.

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
A od Fendt-a?

Ne utoliko što ovaj im vario mjenjač da nije tako JD bi bio bolji.
Vario je luda stvar , nadam se i znam da nisam jedini koji je to prepoznao jer je Fendt izbacio do sada 50.000 vario traktora , RESPECT :!:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Kad počne JD ugrađivat Deutz motore onda ga ja kupujem!

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Kad počne JD ugrađivat Deutz motore onda ga ja kupujem!

To neče nikada biti , ne čekaj bezveze , kupuj ga odmah .

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod JD je potrošnja!

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod JD je potrošnja!

E da , onaj frend što ima JD 6220 mi nije htio otkriti potrošnju traktora , to me je baš iznenadilo . Nije mi ni sada jasno zašto taji taj podatak :?

R

Ratarko

Guest
abrkili kaže:
a ne bi trebo jd od nekih 90-ak ks tako puno trošiti?

90 ? Onda sam nešto krivo rekao , njegov ima 115 KS , ne kužim se baš u modele serije 6 .

S

stočar mario

Guest
Samo da spomenem ORO. Još nisu kompletirali moj traktor te nije isporučen.

Dakle katastrofa firma.

R

Ratarko

Guest
stočar mario kaže:
Samo da spomenem ORO. Još nisu kompletirali moj traktor te nije isporučen.

Dakle katastrofa firma.

:cry:

B

Bobo

Guest
Ratarko Ona tipka sto si na prvoj stranici napisao da nemas pojma cemu sluzi, je komanda (zaboravio sam kako se zove) no kad to ukljucis, poluge hidraulika ne stoje ko ukopane na nekoj zadanoj visini, nego hidraulicni podizni cilindri glume amortizere, te kad naletis s nekim teskim orudem na polugama, nece ti se dizati prednji kraj, vec ce poluge upiti udar. Nisu to neke velike kretnje gore/dolje, ali kad to ukljucis, jako veliko poboljsanje se osjeti...

To imaju svi noviji kombinirani bageri (JCB i CAT na primjer) Imam negdje i video clip koji pokazuje tocan princip rada tog uredjaja...

Ako pronadjem, stavim, ali uglavnom, mozes skuziti cemu "ono" sluzi ;)

R

Ratarko

Guest
Je , to je za to samo nisam onda bio siguran pa sam rekao ono na što sam mislio .
U međuvremenu sam pročitao u katalogu o tome .

Dugme uključeno .

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Dugme isključeno .

Obrisan neispravan link.
http://www.youtube.com/watch?v=OPG_V9ijiq0

K

krx pozega

Guest
Ratarko ne boj se ti ništa....zajebu li me ono malo bajte od zastupništva ne postoji.. :wink: :twisted:

B

Bobo

Guest
Ima nas iz pozege dosta, pogotovo je lako organizirat ekipu iz Vidovaca da malo idu "uvoditi red" ;)

Ako ti ponude traktor a da nema opremu koju si narucio, ne preuzimaj ga ni posto, jer tu opremu si platio, a nikada ju neces vidjeti! Ne bi bio ni prvi ni poslijednji koji je s MF tako prosao!

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
Dečki, ja se trudim kako bi možda dobio to zastupstvo.
Trenutno čekam da mi se njemac javi u vezi kontakta, a i on je sam bio
zastupnik, samo bio je za DF, ali ima kolege koji su se ponudili za pomoč.

K

krx pozega

Guest
Prijatelju ja skoro sa sigurnošču mogu reči da mogu zajebati samo sebe al mene ne...ja lijepo odem tamo fino pregledam traktor i samo mu kažem ko ti...moje pare još stoje na banci :wink: :x

B

bajki

Guest
Ja nisam nikad kupovao tako vrijedan stroj, ali po meni bi trebalo da oni ponude obuku za taj stroj, ako nikako drugačije onda da njihov serviser ili prodavač objasni šta čemu služi. Ipak ti taj stroj trebaš koristiti prema nekim pravilima da se nešto ne pokvari zbog nestručnog korištenja pa da onda reklamiraš i tražiš otklanjanje kvara zbog garancije. Kada auto kupuješ koji košta 5 puta manje od Ratarkovog traktora pa ti prodavač posveti sat vramena da te uputi u neke detalje oko auta, a u autima te vrijednosti baš i nema nekih velikih nepoznanica, za razliku od Ratarkovog MF. Tamo unutra je kao u Houstonu! Zanima me Ratarko koliko visoko i brzo možeš s njim letjeti? He-he! Ja sam oduševljen s tim traktorom, pogotovo iznutra, šta tu sve ima! Ne kao kod mene u Rakovici. Dva mjenjača i to je to!

Najnoviji postovi

Na vrh