• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF 7495 slike iz kabine , ne otvaraj bez adsl-a ...

R

Ratarko

Guest
vinogradar kaže:
Meni rekli da dođu nakon 500 sati

Super i meni to bolje odgovara.
Znam da se koristi kvalitetno ulje u motoru i da sigurno toliko može izdržati ali onda opet mi u glavi stoji da je ovo HR i da bandi treba love.

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Ai to je istinada,meni su rekli da če ga i dovesti gratis kao uračunato u cijenu baš da i to vidim

R

Ratarko

Guest
vinogradar kaže:
Ai to je istinada,meni su rekli da če ga i dovesti gratis kao uračunato u cijenu baš da i to vidim

Znaš kako bi to moglo iči , kao i kod mene.
Sajam prošao a moj traktor stoji u Gudovcu , jedan dan prođe , drugi , treči a oni samo govore nemamo kamion , nema labudice , nema šofera i tako u krug. Onda ti uzmeš stvar u svoje ruke jer ti traktor treba i odeš sam po njega . Vjeruj mi da to svakome kažu - ISPORUKA KUÆI . Cilj je da ti dođeš po njega , pa prijevoz do moje kuče kamionom košta 1500 kn , HALOOO , ti lopovi to nikada ne bi dali iz svoga đepa .

Isti dan je došao jedan farmer po svoj Same Explorer 3 kada sam i ja išao po svoj MF. Svi mi imamo iste priče i isti nas majmuni vuku za nos.

Jučer me nazvao jedan čovjek iz obližnjeg sela i raspituje se koliko sam dugo čekao traktor i da li su ispoštivali ugovor koji sam sa njima imao . Na kraju razgovora mi je rekao da je i on naručio traktor kod njih a da mu ga stalno odgađaju , čova je izludio od muke ...

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Avidjet čemo ima kolega help službu odo ja sam po njega ako baš treba a ovaj traktor šta je bio u Gudovcu bi trabao bit moj tak su rekli jer je baš tako sastavljen kako meni odgovara zbog širine i rekli su da me čeka jer na papirima koje sam dobio za njega je i broj šasije i to tako da ga nisu mogli dalje prodat,a pošto je taj kod njih mislim da nebi trebalo biti problema s isporukom

B

bajki

Guest
Svašta oni obečaju samo da potpišeš i da im lova sjedne. A što se tiče izmjene ulja, to meni vuče na uzimanje novaca. Odluka je tvoja. Ja bi dok je pod garancijom servisirao kako oni traže, a onda svakih 500 sati.

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Pa on mi je rekao da je prvi servis nakon 500 sati i košta nekih 500 kuna e sad koliko im je za vjerovat vidjet čemo!

R

Ratarko

Guest
Evo sada sam pozvao jednog poznanika koji ima MF Dyna VT traktor več par godina da mi dođe objasniti par sitnica na traktoru . U kratkom razgovoru mi je rekao da nije dobi prijevod na HR jeziku od kataloga ili bilo koje knjige sa uputstvima. A kada pričaš sa tim našim MF trgovcima puna su im usta toga čovjeka koji je uzeo valjda prvi Dyna VT traktor u HR . Stalno su mi ga spominjali prije kupnje , kako je prezadovoljan i što sve ne a možda nisu niti znali da ga poznajem.

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Žalosno je to kako se ponašaju a jednostavno nemaš drugog rješenja nego kupiti traktor kod njih takvih kakvi jesu

B

bojance

Guest
Stvarno toliko para za traktor a ni uputstvo prevedeno nema. Cak su i zakonom duzni da daju uputstvo prevedeno na jezik kupca ali eto kakvi su to ljudi. Pa i kad kupis TV od 100 evra dobijes uputsvo na svom jeziku.
Bezobrazluk nema sta!!!

R

robert

Guest
ja sam dobio prijevod sa engleskog kod step-ca...ali isto tako sam dobio i ovaj racun,kad sam kupio dva filtra goriva,fini i grubi i filter ulja motora.pogledajte tu cijenu.donja cijena je filtera ulja motora,u sredini fini i gornja cijena grubog:
Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
E kada s ti htio Case traktor a ima ih pet komada u HR :wink:

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
U mojem selu je jedan MXM 190 ks, star 1 g,
Ali on radi samo sa onim strojem koji sve drobi, tarup ili slično.

R

robert

Guest
pet u mojoj okolici....pitacu ja NH koliko su kod njih filteri,ako su i kod njih skupi,idem ja zuchamen mit tante zum deutchland...he he.. :lol: ,usput se i nagledat strojeva

R

Ratarko

Guest
Ja recimo više niti ne zovem Agriu za dijelove od NH nego Scania servis i direktno Italiju . Naši gule kužu kada ti nešto treba pa makar to bili i pišljivi filteri koji su potrošna roba . Å teta što nisi uzeo zamjenske filtere , prošao bi za 500 kn jeftinije.

R

robert

Guest
snacu su ja vec,nisam ni ja od juce...zamisli ti koji su to lopovi....

R

Ratarko

Guest
robert kaže:
snacu su ja vec,nisam ni ja od juce...zamisli ti koji su to lopovi....

Mi imamo u Brodu jednu super trgovinu sa filterima.
Imaš tamo šta poželiš od filtera a cijene full normalne .
Naravno to su zamijenski ali rade dobro , koristim ih na svim svojim strojevima od najmanjeg do Rope.

R

Ratarko

Guest
Zove se Auto Pejič
Mislim da je to ovo ali sa trgovinom u Brodu ...

Obrisan neispravan link.

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Dečki moj susjed ima trgovinu rezervnih dijelova za sve vrste trakora,prodaja traktora,priključaka,kosilica,sav asortiman,među najopremljenijim trgovinama u BBŽ županiji ako ne i šire pa ako vas zanima koga mogu vam dati broj tel.jer mislim da nemaju svoj site!

R

Ratarko

Guest
@vinogradar
Može , daj meni broj trgovine .

A evo i jedna slikica sa motora mog MF 7495 traktora.
Dole se vidi ime radnika koji je sastavljao motor pa ako mi zariba motor imam ime za obvezatno psovanje koje nakon toga slijedi.
Samo malo se teško izgovara ali opsovao sam ga danas par puta za probu i ide me dobro... :lol:

Obrisan neispravan link.

Najnoviji postovi

Na vrh