• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF 7495 slike iz kabine , ne otvaraj bez adsl-a ...

B

Bobo

Guest
Na prvi pogled se cini komplicirano, ali poslije tijedan dva se naviknes i koristenje svih komandi ti prelazi u rutinu...

R

Ratarko

Guest
@bajki
Obečano mi je 4 sata obuke prije isporuke traktora , zar moram reči da to nisam dobio ... Naravno da nisam i da neču dobiti a vi mi vjerujte ili nemojte vaša stvar . Ja znam da oni prodaju max. tri traktora godišnje koji koštaju kao moj više od 100.000 € ako ustvari i prodaju ta tri komada... Ništa njih ne zanima kupac , kada sam došao po traktor gazda , zastupnik , nazovimo ga mister M me je vidio ali nije mi poželio sretan put iako sam ja sam traktor kuči vozio a obečali su mi isporuku u dvorište. Sam sam bio u Gudovcu kada sam odvozio traktor , nije nikoga od njih bilo kada sam ga po prvi puta palio , obuka koju su obečali , pih , gade mi se ...

Dok sam bio kod njih u Luci uspio sam izmoliti broj telefona od glavnog servisera , nazovimo ga Mister V i to jedva . Negdje iz Pakraca sam ga zvao da ga pitam da li smijem dalje voziti jer mi je curilo ulje iz prednje ugibajuče osovine , naravno da je broj telefona bio bio isključen ili nepostoječi jer ga nisam dobio ...

Sada kada sam traktor dovezao kuči vidim da fali par sitnica , zar mislite da če mi to biti isporučeno , svašta , pa boli ih uho za mene . Bitno da su mi 100 puta rekli da ih zovem kada napravim 100 sati jel oni moraju napraviti servis , čitaj , ukrasti mi još malo novaca...

@krx pozega
Pazi samo da ne napraviš nešto što bi te u zatvor strpalo ako več dođe do toga inače samo naprijed , netko ih mora u red dotjerati jer ponašaju se nedostojno ljudskom organizmu.

@robi
Samo naprijed , ako napraviš MF zastupništvo ja dolazim i kupujem jedan od 100 KS od tebe ali ovako nema šanse za još jednog MF-a ...

B

Bobo

Guest
Pa koji su to zbilja gadovi da je to cudo jedno... Ja bih to vjesao na prvo drvo...

Ajd da traktor ne kosta toliko koliko kosta, ali covjece za 100 000€ mora i ves prati, jebote! Njih treba tuziti udruzi "potrosac" kao sto sam vam rekao, izlaze na teren zbog 1 000Kn, a kamo li za ovo, pa to bi ih dotuklo do poda!

Bas mi se MF svidio, ali od njih ga ne bih kupio ni da imam gotove novce u dzepu!

B

bojance

Guest
Ja sam mislio da samo mi imamo takve probleme ali sad se tesim kad vidim sta se kod vas desava. I to za traktor od 100 000 evra.
Stvarno nisu normalni.

R

Ratarko

Guest
Da , vidim da svi spominju 100.000 € , mojm krivicom , cijena je 95.000 + PDV = 115.000 € . Porez svi plačaju pa i ja :!:

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Joj ja se nadam da neču imat takve probleme sa Trgo-geom mada prvi dojam čovjeka koji je bio u Gudovcu tamo zadužen za prodaju je koma,ja se sve interesirem za traktor i ispitavam a on me ne doživljava tek kad smo rekli da ga uzimamo onda je počeo trčkarati oko nas a do tad jedva da ti kaže riječ

R

Ratarko

Guest
vinogradar kaže:
Joj ja se nadam da neču imat takve probleme sa Trgo-geom mada prvi dojam čovjeka koji je bio u Gudovcu tamo zadužen za prodaju je koma,ja se sve interesirem za traktor i ispitavam a on me ne doživljava tek kad smo rekli da ga uzimamo onda je počeo trčkarati oko nas a do tad jedva da ti kaže riječ

S kim si pričao u TG , ja ih sve znam ?
Nisu oni loši samo nedaj šefu da ti puno priča , nikad mu kraja :lol:

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Joj nemogu se sjetit kako se zove visoki tip skoro 2m imao naočale 40-ih godina

R

Ratarko

Guest
vinogradar kaže:
Joj nemogu se sjetit kako se zove visoki tip skoro 2m imao naočale 40-ih godina

Hehe , to je taj , Željko ... :lol:
Meni kad nešto treba pričam isključivo sa Ingrid i ona mi sve sredi a sa šefom samo ono finalno oko cijene ...

S

stočar mario

Guest
Ja sam kod njih prošle zime kupio cisternu sa rokom isporuke 10 dana. Ha Ha.

Čekao sam je 3 mjeseca. A imam prijatelja koji je prije dvije godine kupio Hurlimana a rok je također premašen za oko 2 mjeseca.

B

bajki

Guest
Ratarko to je strašno. Samo im je bitno da uzmu novce. Nažalost smo osuđeni na njih. Neznam dali bi možda pomogao kakav majl u tvornicu MF u obliku žalbe na hrvatskog zastupnika MF-a, pa makar da se poprave za buduče generacije!

R

Ratarko

Guest
bajki kaže:
Ratarko to je strašno. Samo im je bitno da uzmu novce. Nažalost smo osuđeni na njih. Neznam dali bi možda pomogao kakav majl u tvornicu MF u obliku žalbe na hrvatskog zastupnika MF-a, pa makar da se poprave za buduče generacije!

O kako ne , pomoglo bi siguran sam samo nisam ja taj tip.
Bio sam spreman na svakakve gluposti od našeg MF-a tako da me nije puno iznanadilo. Naravno da sam ovdje na forumu rekao točno što mi se sve dogodilo i koje imam mišljenje o njima ali to je najdalje što sam spreman iči. Ako netko ovo pročita prije kupnje novoga MF-a možda mu pomogne ali tu moja borba završava .

B

bajki

Guest
Å ta je tu je! Nadajmo se da češ imati što manje potreba za njihovim uslugama.
Koliki je servisni interval na tvom MF-u i svakih koliko sati se mijenja ulje u motoru? Jesu digli garanciju na dvije godine ili je još uvijek godinu dana?

R

Ratarko

Guest
Trebali bi doči na 100 sati pa 400 pa 800 ali nisam siguran u to . Znam samo da če biti prvi servis na 100 sati.
Godinu dana je garancija.

B

bajki

Guest
Zar nije sada interval 500 radnih sati? To sam vidio u katalozima dosta zapadnih traktora, ali se nemogu točno sjetiti o kojima se radi.

R

Ratarko

Guest
bajki kaže:
Zar nije sada interval 500 radnih sati? To sam vidio u katalozima dosta zapadnih traktora, ali se nemogu točno sjetiti o kojima se radi.

Da u EU. Meni su rekli da je interval 300 sati kada sam pitao prošle godine a sve to iz razloga što naše gorivo nije zadovoljavajuče kvalitete. To sam pitao kod Agro Gromu za Fendta , stvarno nisam siguran kada je izmjena na MF-u ali mislim da neče biti svakih 500 sati , skoro sam siguran u to.

Na vrh