B
Bobo
Guest
Ne idem tako cesto gore, ali svakako cu baciti oko ako budem isao tamo...
ako si uzeo klimu onda kompresor nisi niti mogao uzeti..krx pozega kaže:Oko 30000 eura,98ks...moj je 32500 ali sajamski(ako to ima uopče kakve veze)sa svom opremom osim kompresora eto i prednjeg hidraulika kojeg ni neznam da ugrađuju..never main...traktor je zakon za te pare ima tu jedan kod mene koji ga je dotero prije dva mjeseca...dečki moji klasu bolji od agrofarma za te pare zbilja, budem ja svog posliko i naravno istestiro
premalo je mjesta pod poklopcem motora za oboje i može iči ili jedno ili drugo...robert kaže:picek kako to da valtru ne mozes naruciti sa klimom i kompresorom zejedno??to nema smisla. :?
traktori talijanskih proizvođača to rade...Ratarko kaže:Picek - PMT , na koje proizvođače misliš odnosno koje traktore ?
Ja na Hurlimanu imam klimu pod krovom i radi dobro več više od 3 godine , da li si na takvu klimu mislio ?
ponekad je izgleda bolje muljati i lagati seljaka pa mu prodati muda pod bubrege i reči za klimu da je nešto što nije nego otvoreno reči da se neče ugrađivati nešto što nije klima.. :roll:robert kaže:zvona,pa svaki traktor ima i klimu i kompresor.bit ce jedino da valtra nema