• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serija 4400 SISU

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
R

Ratarko

Guest
Re: mf4400 sisu serija

krx pozega kaže:
Sa traktorom super zadovoljan..eto jedino kao što si i čuo svi smo nezadovoljni sa distributerom ili kako bi ga već nazvao

Traktor kao traktor za tu cijenu je veoma dobar...sad već poznajem ljude koji imaju par tisuća sati i nikakvih problema nisu imali sa njima...

Da 100ks..ili ti ga "kralj u poluteškoj kategoriji do 100ks" :D 8)

Deutz-Fahr Argotron K 100 je moj kralj u kategoriji do 100 KS 8)

K

krx pozega

Guest

ÄŒeko sam te samo....Deutz Fahr K100 je samo tonu teži traktor od mog mf i Deutza agrofarma...piz.. ;) :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: izdajnička

Deutz Fahr K100 bi bio teška kategorija do sto konja...u onom mom obrazloženju

R

Ratarko

Guest

krx pozega kaže:
ÄŒeko sam te samo....Deutz Fahr je samo tonu teži traktor od mog mf i Deutza agrofarma...piz.. ;) :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: izdajnička

A čuj , ne mogu je propustiti kada si mi dao šansu :mrgreen:
Kada vidim lonac koji nije poklopljen jednostavno me zove da stavim poklopac ;) :lol: :blackeye

Tvoj traktor je dobar , a kako ti pričaš tebi je odličan i to je super ali kralj je samo jedan , pogotovo ako se gleda mojim buljatim očima , haha :shock:

K

krx pozega

Guest

Opet ser...al šta ću moram šutit :blackeye ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teškaš...teškaš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nisam ti ja kriv što se tebi više tvoj mf ne sviđa ..ah ta objest
Stari moram malo znam da će biti stranica posta al vidiš da nam je forum zakočio

...uf sad sam naj.... :blackeye :blackeye :blackeye

R

Ratarko

Guest

Krx , po pitanju citiranja ...podebljao sam ono na što se odnosio moj odgovor , zar to nije OK ?
Misliš da ubuduće ne citiram i ono iznad toga ? Tvoj cijeli post se odnosio na opis tvog traktora pa sam ga zato cijelog odkvotao a samo zadnji dio sam podebljao jer sam na to odgovorio .

...ili misliš da te ne citiram uopće ?...kako ćeš onda znati da tebi odgovaram kada je već jedan post od sapata bio iza ?

A moj MF je pila , zašto misliš da nije dobar ili da ja sa njim nisam zadovoljan ?

S

sapat

Guest

he he.... ni jedan niste u pravu.... nemate pojma.... kralj svih kraljeva u klasi do 100 ks je..... ustvari ima ih dva.... pitate se koji su, pa naravno IMT I TORPEDO!!!!!!! :D :mrgreen:

R

Ratarko

Guest

Pa smiješ ti imati drugačijeg kralja nego nas dvojica :D , no problemo :mrgreen:
Samo ova tvoja dva kralja nisu dovoljna niti za jednu dvorsku ludu a kamoli za nešto drugo , hehe ;) :lol:

S

sapat

Guest

A koji bi traktor mogao biti dvorska luda? :D

Stvarno kad bi me netko pitao, šta mislim koji je najbolji traktor do 100ks... zbilja neznam šta bih odgovorio.... možda neki JD

K

krx pozega

Guest

IMT....a torpedo bi mu bio prva zamjena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ratarko ma mislio sam kad me nekad citiraš sa namjerom da me uhvatiš u koštac..nije bitno...pa mi to loše izgleda...citiraš točno ono na čega misliš makar bi ovo tvoje bilo recimo školski izcitirano :D ;)
Pa naravno da je tvoj mf pila nego samo se nekad da zaključiti iz tvojih postova da si kao imao bolji izbor..što u biti ispada i korektno od tebe da u svakom slučaju kažeš onako kako misliš i kako i je...a ja sam toliko zaljubljen u svoga da ja možda ni neznam za bolje..he..he

R

Ratarko

Guest

sapat kaže:
A koji bi traktor mogao biti dvorska luda? :D

Maaa daaaaj , pa ne smijem to napisati , bacili bi me lavovima :mrgreen:

A

Ante

Guest

Dok sam procitao sve stranice ove teme upalsio sam se da nisam dobro izabrao! No bez obzira na sve 4455 je sasvim dobar izbor! :lol:

B

Bobo

Guest

Zasto si dobio dojam da 4455 nije dobar izbor?

Mozda zbog uvoznika, ali traktoru kao takvomu nista ne fali...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,774

Bobo kaže:
Zasto si dobio dojam da 4455 nije dobar izbor?

Mozda zbog uvoznika, ali traktoru kao takvomu nista ne fali...

Bobo, opet ti s uvoznikom! Kak TI znaš da sve nije kak treba???

B

Bobo

Guest

Kako "Opet ja?" Kad sam poticao ja takvu raspravu i kad je to pocelo od mene?

Spomenuo sam uvoznika jer ovaj kaze da misli da je pogrijesio s izborom traktora, ne sjecam se da je krx pisao ista da traktor kao takav nije dobar.

A i svi vlasnici novog MF-a kupljenog tamo pisali po forumu kako ovo, kako ono... a svi problemi su pocinjeli odande... Od uvoznika/servisera...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,774

Htjedoh ti ponoviti (jer ti je, mislim, Ratarko već jednom rekel) - ako nemaš OSOBNO iskustvo s nekim uvoznikom, nemoj pisati kritiku. Rekla-kazala mogu napraviti krivu sliku stvari.
Moj prijatelj npr. kupil je Dorada, pozvali su ga naknadno i ugradili prednju hidrauliku (jer ju je platil, a dotični traktor ju nije imal) i nikad ni jednu ružnu riječ o njima od njega nisam čul. Ja zato neću reći da su jako dobri.

B

Bobo

Guest

Onda ok... Zar ne smijem pitati covijeka zasto misli da je napravio los izbor s MF 4455 traktorom. Da li je to zbog onog sto pise o uvozniku/serviseru ili je zbog necega drugog?

Tu nije nikakva kritika napisana, niti sam ikoga spomenuo imenom, pa cak niti ime firme...

Ohladi malo...

A

Ante

Guest

Pa mislio sam da je motor malo nabrijan. Osim toga neznam nikoga tko ima pa da mi prenese iskustva. Vidio sam da ga ima krx i da je jako zadovoljan s njime.

K

krx pozega

Guest

Da se razumijemo....4455 traktor je veoma dobar traktor kako god gledno od uloženo-dobiveno...do njegove same iskoristivosti...

Ante , što se tiče priče u ovoj temi od samog početka je zatrovana svakakvim izjavama zbog opet nekih drugih stvari tako da te to nemora brinut...traktor je dobar izbor i to je to...to će ti potvrditi i svaki član foruma samo što je sad neka drug politika na forumu :(

B

Bobo

Guest

Ono malo sto sam vidio kako se MF ponasa u polju, meni je bilo dovoljno...

s 3x16" okretacem se ne muci, nit dimi nit ista, a gas prima k'o ferrari ;) Krx ga bas i ne stedi, ali tako i treba. Traktor je tu da radi, a ne da se s njim voza okolo. Ante, znam samo da nikako nisi u izboru pogrijesio jer je to solidan traktorcic. Samo imam jednu preporuku da si kupis neke vucene tanjurace, jer je prekratak za malo teze nosene prikljucke...

T

Tonxy

Guest

Da bobo je u pravu,kako on kaze "traktor se nemuci" ali ima jos takvih koji se nemuce!! ma to su super traktori i nema im zamjerke samo neka je stroj za njih i idu oni!! a

a ovo s vucenom tanjuracom nije losa ideja,jer zbilja su za vucene bolje prilagođeni,osim ako nemas dobre dobre utege napred!! ali nekako ces i sa obicnom. nije da imam puno iskustva ali gledo sam jednog covjeka i malo mmu je prednji kraj dizalo!!

Najnoviji postovi

Na vrh