• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serija 4400 SISU

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
K

krx pozega

Guest
Picek - PMT kaže:
koliko te izašao traktor?
i što sve od opreme?

32 500 eura...što kažeš na cijenu u odnosu na Valtru
Oprema..koja oprema :wink: :cry: :oops: ...klima,analogno-digitalna ploča,zračni sic..možda bih i uzeo onaj grijač na struju ali mi ga nitko nije spominjo(tek su mi jučer rekli da je u opciji za 600 eura...šta kažeš ti picek na to)...

B

baca Iva

Guest
krx pozega kaže:
Hvala svima na lijepim željama...neka ni meni ni komšiji ne crkne krava a ako baš bude morala meni, nemora i njemu :wink: :lol:

Puno ti sreče i što manje kvarova želim! Zadivila me tvoja izjava. Svaka ti čast. Dok mi svi ne budemo tako mislili, neča biti puno sreče. Treba se veselit tuđem uspjehu a ne tuđoj nesreči. Od srca ti čestitam i puno sreče želim i to ne samo s traktorom!

K

krx pozega

Guest
bajki kaže:
Odličan je! Želim ti puno sretnih radnih sati s njim! Dali i on ima neku blokadu?

Hvala bajki!!!trebat če mi
Bajki nemaju nikakvu blokadu...ono su navodno kao razrađeni ili nešto u tome smislu...ma nemožeš ti sa njima pričati..em ja neznam kad mi nema tko objasnit em oni nemaju pojma o traktorima koda prodavaju nekaj na placu...al mogu ti reči da sam ja sa traktorom zadovoljan..dobar je i jednostavan a ako čemo ruku na srce nije ni neka cijena,mada to nije naravno razlog da čovjek nema pravo na ono što mu pripada..neču više

Zadovoljan sam i ja kakav je unutra...radi kao mali MANčič,ako si mislio u poslu nisam ga još upregao..budem,budem itekako

K

krx pozega

Guest
baca Iva kaže:
Puno ti sreče i što manje kvarova želim! Zadivila me tvoja izjava. Svaka ti čast. Dok mi svi ne budemo tako mislili, neča biti puno sreče. Treba se veselit tuđem uspjehu a ne tuđoj nesreči. Od srca ti čestitam i puno sreče želim i to ne samo s traktorom!

Hvala bača Iva puno i vama sreče nek ne fali..!!!

P

Picek

Guest
krx pozega kaže:
32 500 eura...što kažeš na cijenu u odnosu na Valtru
Oprema..koja oprema :wink: :cry: :oops: ...klima,analogno-digitalna ploča,zračni sic..možda bih i uzeo onaj grijač na struju ali mi ga nitko nije spominjo(tek su mi jučer rekli da je u opciji za 600 eura...šta kažeš ti picek na to)...
meni je to nekako puno?
koji je to motor? 75, 88 ili 98?

P

Picek

Guest
krx pozega kaže:
98 KS motor
onda je to o.k., Valtra sa istim motorom je u startu toliko..
sa klimom i zračnim sjedalom cifra je več 34.300,00 EUR

M

marko

Guest
krx i od mene punp sreče sa novim traktorom i dao Bog da natučeš bar 25 000 radni sati bez kvara!

R

Ratarko

Guest
Evo ga jedan 4455 traktor .
Sreo sam ga na silosu neki dan i napravim na brzinu ovu slikicu ...

Obrisan neispravan link.

Popričao sam sa vlasnikom , kaže traktor je tri mjeseca star , ima 120 sati , problema nikakvih osim što je cd-radio pregorio ( mislim da je rekao Sony ) .

K

krx pozega

Guest
Ma kakvih problema... ;) moj ima več 50sati...i nije još stao :D 8)

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200
Re: mf4400 sisu serija

krx sad si već dovoljno upoznat mogučnostima svog 4455 pa s obzirom da mi je ovaj model, uz još neke u opciji da ga kupim,molim te da da izneseš dojmoveo nj. radu na polju, u transportu, ...!
Kojim strojevima obrađuješ?...

K

krx pozega

Guest

Pajda nemaš šta gledati uzimaj... ;) ..ja sam kupovao traktor pa skoro godinu dana..i ovo je definitivno best buy takove kategorije...od težih strojeva vučem tanjuraču od tri metra kao što si vidio na slikama,rješavam baš trenutno plug trobrazni okretač tako da ga zaista ima s obzirom na samo četiri tone..jer to je univerzalmi traktor sa kojim možeš raditi zbilja širok spektar poslova..ima ga tu jeda čovjek kod mene već nekih 1000sati i zbilja nema nikakvih problema jer na tom traktoru ubiti ti nema što otići..ma mogao bi ga zbilja hvalit ali jedina mu je mana LOÅ I ZASTUPNICI..probaj nazvati ove u bizovac da ti slože ponudu...

K

krx pozega

Guest

mario kaže:
Krx koliko si sati natukao?

Mario "natukao sam sto sati" a nije ništa skoro ni radio vjerujem da će do proljeća imati petsto...joj šta ga čeka
Mario morat ćemo baš napraviti neki usporedni test njega i agrofarma čisto zbog ljudi ne zbog prestiža..ludo me zanima

pajdo kaže:
Kolika mu je potrošnja u radu?

eto potrošnja mu je zbilja podjednaka i uradu i u transportu a ide malo preko deset...uistinu...ali ponavljam pravi ga ispiti tek čekaju a ja sam zadovoljan do sada i ponovio bih ono meni najbitnije da zbilja ima veliki kapacitet snage što mislim taj traktor čini jedinstvenim zbog svoje funkcionalnosti jer ti sa njim kultiviraš bez straha,pregledan je..možda mu je malo tijesna kabina ali što ja kažem pa nije to autobus bože moj..Pajdo sa čim se ti baviš i koliko radiš zemlje

R

Ratarko

Guest

krx pozega kaže:
ODREZANO...eto potrošnja mu je zbilja podjednaka i uradu i u transportu a ide malo preko deset...uistinu...ali ponavljam pravi ga ispiti tek čekaju a ja sam zadovoljan do sada i ponovio bih ono meni najbitnije da zbilja ima veliki kapacitet snage što mislim taj traktor čini jedinstvenim zbog svoje funkcionalnosti jer ti sa njim kultiviraš bez straha,pregledan je..možda mu je malo tijesna kabina ali što ja kažem pa nije to autobus bože moj..Pajdo sa čim se ti baviš i koliko radiš zemlje

Zanimaju me ove dvije stvari koje sa podebljao .

Kažeš deset litara goriva troši , na sat ..?.. u radu ( kojem radu ?) i transportu ?
Koliko potroši goriva da poore 1 hektar zemlje ili još nisi orao ?

Ovo za kultivaciju isto nisam razumio , jedinstven traktor po funkcionalnosti pri kultivaciji čega i sa kolikim kultivatorom ?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

KRX
Zbilja bi bilo lijepo usporedit njega i Agrofarma.
Inače Agrofarm ima 93 ks a taj ima 98 ks tako da je on ipak jači, ali dobro što se tiče drugih stvari zbilja bi ga bilo dobro usporedit.

K

krx pozega

Guest

Ugrubo Ratrko to sve što sam naveo znači da sve lakše radove odradi bolje nego tvoj hurliman a još ga i zaore...jesi sad skonto o čemu govorim ;) :D

Nisam orao...vukao sam onu tanjutaču te trasportieao vagon žita i išao brzprazan i potrošnja mu je bila tu negdje...
Kultiviranje sam naravno spomenio zbog svoje okretnosti,i težine a jako mu takvi poslovi leže jer on je meni ipak teški traktor makar ga ti tako ne bi naravno nikad nazvao..

R

Ratarko

Guest

krx pozega kaže:
Ugrubo Ratrko to sve što sam naveo znači da sve lakše radove odradi bolje nego tvoj hurliman a još ga i zaore...jesi sad skonto o čemu govorim ;) :D

E tu si se fino zapetljao u svoje klupko ;)
Ako je tvoj MF tebi teški traktor onda nikako ne može odraditi lakše poslove bolje od mog Hurlija , zar nije tako ?
Zaorati ga može ali to je teški posao , hehe :mrgreen:

Nisam orao...vukao sam onu tanjutaču te trasportieao vagon žita i išao brzprazan i potrošnja mu je bila tu negdje...
Kultiviranje sam naravno spomenio zbog svoje okretnosti,i težine a jako mu takvi poslovi leže jer on je meni ipak teški traktor makar ga ti tako ne bi naravno nikad nazvao..

Nisam siguran niti u tvrdnju da je jedinstven u kultiviranju , moj Hurli bi opet bio bolji sa svojih 2.800 kg jer kultivacija je lagan posao i za mog Hurlija a kamoli tvog Masseya , jedino ako pričamo o kukuruznom kultivatoru širem od 6 reda ali to bi opet bio teški posao . Moj Hurli tako dobro kiltivira kukuruze sa 6 rednim Gaspardo kultivatorom sa deponatorom gnojiva da se tu jednostavno ne može sekunda dobiti na cijelom hektaru , mogla bi ali brži rad bi posjekao kukuruz a to opet nije dobro .

Bilo kako bilo uopće ne dvojim da je tvoj MF traktor univerzalan za sve poslove jer ta klasa traktora od 100 KS jednostavo je . Nema se tu što reći kontra , univerzalniji je od mog Hurlija definitivno i drago mi je da si ti zadovoljan sa njim.
Ono što mene zanima i što bi stvarno bilo dobro od tebe je ovo : Kada budeš išao orati ako je moguće da napuniš rezervoar do čepa te odeš poorati neku parcelu te ga opet napuniš do čepa . Naravno i vrijeme koje si potrošio za oranje da zapamtiš , isto je bitno .
Ne zanima mene to da se takmičim sa tobom ili slično , gluposti , zanima me zbog drugih stvari koje mi se trenutno motaju kroz glavu a i ostali članovi bi sigurno bili sretni da vide neke statistike . Tvoj MF je jako popularan traktor , ko i ovi SDF od 100 KS , samo nam ( ljudima ) fali informacija iz prve ruke .

Bilo bi dobro kada bi član robi isto to rekao svom prijatelju koji je kupo onaj DF Agrofarm 100 da napravi mali test u oranju pa da se stvarno vidi usporedba , to bi nam najviše pomoglo svima , makar ja tako razmišljam.

Najnoviji postovi

Na vrh