• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serija 4400 SISU

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
R

robert

Guest
sve je krenulo od staljina,evo zasto-rusi stari komunjare prave,izumise ruse traktore...da bi ovladali svijetom njima,napravise ih neunistivima.... :lol:
tako bijase u pocetku.....

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Pa sada možda oni stari ali ovi novi.A opet u Rusiju dolaze strojevi sa zapada i Europe pa je čak i Olt radio za njih, kombajni ĐĐ i

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
e da...baš mi je drago da si i ti dočekao svoj traktor.
kad bi ja bar mogao čekati na takvo što...
u biti i čekam,hehe...

R

Ratarko

Guest
Zašto si čekao toliko dugo na njega , zar nije trebao prije doči ?
Koje su mu dimenzije guma , prednje i zadnje ?
Daj sliku sa boka , odozada i iz kabine kada uhvatiš vremena .

Sretno sa novim traktorom !

K

krx pozega

Guest
Budem sve sutra poslikao kao što sam i mislio..totalno sam umoran(još me treča smjena čeka :cry:) a da ti ni ne govorim kolikoi su me oni danas umorili...šta ti misliš oni naprave cijelu pripremu za klimu..hladnjak,kompresor,instalaciju, a ne stave u kabini onu pizdariju kao nisu imali vremena da če doči u narednih 60 dana..ja se prekobacio,znaš kad stari nije htio da vozimo traktor..kad sam ga vidio tamo u dvorištu reko teramo ga kuči i gotovo..da zračni sic ne spominjem kao u međuvremenu treba stič traktor koji ima takvo sjedalo pa da ja svoje čuvam pa če zamijenit..de zamisli molim te i ono tako deru stalno u krug negdje...kako sam im održo informativni razgovor njima četvorima tamo da se sve pušilo..reko ljudi pa jeste vi normalni pa čovjek za svoje novce hoče samo ono što je i platio,reko pljuju po vama al vi to ne jebete...pa šta mislite da ja naručim novi auto a on meni dođe bez siceva koji se samo kod vas naknadno ugrađuju...ma izgrdio sam ih na pasija kola...bogami

Å to se tiče traktora prvi dojmovi su rekao bih savršeni...naravno da če prvi pravi radovi puno više odgovoriti na nama uvijek bitne odgovore

B

Bobo

Guest
Ajde de da je doso...

Ali ipak su se i tabi bilmezi obili o glavu...

Nevjerovatno kako tako mogu sve zivo zasrat...

Bas sam se danas vozo po dubrovackoj, ne bih li opazio stroja, ali nisam vidio nista...

Sretno i da odvrti bar 20 000 sati bez kvara ;)

R

Ratarko

Guest
Osobno uopče ne dvojim da traktor neče raditi dobro , bez velikih problema i slično . MF je svoje probleme prebolio prije par godina i sada prave solidne traktore samo đaba je svega toga kada ti naš trgovac pojede pola živaca i prije nego li si uopče i dobio traktor .

Savjet je da što prije zaboraviš na trgovca i posvetiš se radu sa novim traktorom . Sretno još jednom.

J

Jadranko

Guest
pa jebote kakva stoka od trgovaca nemogu zivo da vjerujem.
ej za SVOJU LOVU koju ces mukotrpno skupljati da ga otplatis
dobijes pola od onoga sto si narucio..
uh ***** ti balkanski primitivizam,,to kod nas nece AMA BAS NIKAD
izumrijeti !!!!!!

B

bajki

Guest
Odličan je! Želim ti puno sretnih radnih sati s njim! Dali i on ima neku blokadu?

Nije mi jasno kako uspiju zeznit, ako se ti traktori rade po narudžbi kako onda dio ugrade a dio ne. Ili oni imaju negdje dio traktora gotov pa koji je najsličniji naručenome samo isporuče?

R

Ratarko

Guest
bajki kaže:
Odličan je! Želim ti puno sretnih radnih sati s njim! Dali i on ima neku blokadu?

Nije mi jasno kako uspiju zeznit, ako se ti traktori rade po narudžbi kako onda dio ugrade a dio ne. Ili oni imaju negdje dio traktora gotov pa koji je najsličniji naručenome samo isporuče?

Po onome što nam je krx rekao taj traktor definitivno nije naručen za njega jer da je došlo bi sigurno sve kako je naručeno . Da su mogli u naručivanju toliko zabrljati ne vjerujem . Prije mislim da su povukli od nekog drugog dilera ili neke bezcarinske zone taj traktor i sada če ga složiti po njegovim željama . Znam to po svom traktoru jer došao je u dlaku onakav kako sam naručio a stvarno je bilo puno različite opreme na njemu . Å teta samo što oni toliko čovjeka izluđuju sa svojom nesposobnošču da rade kvalitetan posao od prve .

K

krx pozega

Guest
Hvala svima na lijepim željama...neka ni meni ni komšiji ne crkne krava a ako baš bude morala meni, nemora i njemu :wink: :lol:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
KRX, i ja ti želim sreču te puno ugodnih sati u novom traktoru! Nemoj zaboraviti da mi želimo slike!!! :D :D :D :D

K

krx pozega

Guest
Hvala Mario obistinilo se nama svima...evo ja spremam slike polako

R

Ratarko

Guest
Možda ne bi bilo loše da te sve slike strpaš u neku novu temu ?
Onako kako sam ja napravio temu MF 7495 , tako i ti napraviš za svoj traktor jer ovako se malo gubi u gomili , makar bih uvijek ljudi znali gdje su slike od toga traktora . To je samo prijedlog , naravno .

K

krx pozega

Guest
Obrisan neispravan link.

od komndi na kontrolnoj tabli zbilja ima doslovno sve što je prijeko potrebno za siguran rad...na ovom malom ekranu između tkz.putnom računalu pokazuje brzinu te prijeđene kilometre,temp.ulja i temp. klime(trenutno piše AC 0 :cry: )

Dva mjenjača desno od volana svi sa podrškom mjenjanja brzina bez upotreba kvačila(dugme)

Obrisan neispravan link.

Lijevi četiri brzine...desni spora, brza, teretna

mjenjač smješten lijevo od vozača služi samo za opciju naprijed-nazad koja je super jednostavna u kombinaciji sa promjenom smjera bez upotrbe kvačila
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

zanimljivo prednji trap mu je širi od zadnjeg
Obrisan neispravan link.

dimenzije guma...prednje 13.6/26,zadnje 16.9/36 mišelinke...

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
prvi prekidač je paljenje prednje vuče,drugi blokada diferencijala,treči od putnog računala...itd..slika je nakrenuta pošto sam ja specoš za slikanje i prebacivanje slika

Mjesto za obečani radio ali i plačenu klimu(lijevo) te zračno također plačeno sjedalo su mi ostali dužni...pa nek se zna
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
...i jedna zanimljivost za kraj...stariji braco IMT577 danas nije htio da upali,ja nepamtim kad se to desilo osim nekad po zimi zbog akumulatora jer je znao nočit vani...mora da je danas bio ljubomoran :wink: :lol: :lol: :lol:

B

bajki

Guest
Sviđa mi se kakav je iznutra. Jedva čekam prve dojmove, kakav je u radu!

Najnoviji postovi

Na vrh