• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serija 4400 SISU

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
K

krx pozega

Guest
Re: mf4400 sisu serija

Ma naravno da sam morao malo Ratarko,a skim ću ako neću sa tobom.. ;)

A sad ću ja tebi odgovoriti isto kao i ti meni ono jednom ako se sjećaš..."ne želim još ništa govoriti ali mislim da taj sisu"... :roll: :| ;) ...

R

ROKI

Guest

Rezultate, rezultate nam dajte! Å to više testova omogućit će budućim kupcima koji prate forum da bolje sagledaju razlike izmedju traktora iste klase. Mene osobno takodjer zanima trakor u klasi 90-100 ks, a krx-ov MF 4455 ili ti Valtra A serija su mi zapeli za oko! Stvarno su svestrani, nema šta. Jedina zamjerka je nemogućnost imanja istodobno i klime i kompresora. :(

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377

Nema frke, ćim se vratim s mora idem ja sam sa agrofarmom na test, imam jutro strnjaka pa bumo vidli koliko troši po jutru
s tri brazde po 14 cola. I dubina bude kako treba, bez brige.

R

Ratarko

Guest

robi kaže:
Nema frke, ćim se vratim s mora idem ja sam sa agrofarmom na test, imam jutro strnjaka pa bumo vidli koliko troši po jutru
s tri brazde po 14 cola. I dubina bude kako treba, bez brige.

Riječi ti se pozlatile :D , samo poori onako normalno , ne duboko a ne plitko . Zapamti i vrijeme koje je bilo potrebno da se završi cijela njiva , nema veze ako je njiva komplicirana ( mala ili nepravilnog oblika ) sve će mo mi to uzeti u obzir kada budemo raspravljali o tome .

I pazi , nije to utrka , nemoj sada zaklati Deutza ;) , ori normalno kako uvijek oreš , takave statistike će nam najviše pomoći .

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377

Nema problema, ja ću orati 28 cm u dubinu ( ako bude išlo ), i drugo, nikad ne žurim kako ja hoću, nego slušam stroj
i njemu sve prilagodim, kako njemu najbolje paše.
Samo to će biti krajem mjeseca jer ja mislim još 3 tjedna biti tu, na moru.. :)

R

Ratarko

Guest

Ma super , samo ti nama napravi test da makar nešto znamo a i krx će sigurno kada dođe do oranja .
Bolje ikada nego nikada !

P

Picek

Guest

ROKI kaže:
Jedina zamjerka je nemogućnost imanja istodobno i klime i kompresora. :(
ne može tvornički ali može naknadno..
ima u Austriji firma koja ugrađuje klime naknadno..
samo je to onda klima riješena kao što je riješena na nekim traktorima talijanske proizvodnje..
dakle klima bude smještena sa stražnjem gornjem dijelu kabine..
ali to nije tvorničko rješenje i naravno da nemaš garancije na to :(

R

ROKI

Guest

Å teta, čovječe šteta. Traktor je jako dobar.

K

krx pozega

Guest

Ma napravit ćemo mi test...ima da nam test bude veoma posjećen pošto ja slabo pronalazim na netu ono što me najviše zanima..he..he..ja obećajem priložiti brdo slika uz popratnu "dokumentaciju"...samo hoćel bit kaki para ;) :D :|

Robi ja se nadam uskoro također upreći trobrazni 14colni...joj što će to biti dobro za vidjet ili ti ga iz test iz prve ruke..kao u Blitzu

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377

Je super bude, toga smo se trebali prije sjetiti,i ja budem fotkal sve.

K

krx pozega

Guest

Evo stigla je i nekome klima 8)
Obrisan neispravan link.

Slika je dosta loše kvalitete pošto je slikano lošijim digitalcem ali najbitnija stvar od svega je da klima super radi i da je konačno stigla...
Prilikom montaže klime mijenjan je komplet krov a to se vidi i po ovim krovnim ispuhima za zrak..inače klima je orginal Valtrina kao što se i vidi u gornjem desnom kutu ugradbene jedinice(slika je loša :oops: )
Netko je bio spomenuo da je Valtrina klima odlična..e ja vam to potvrđujem jer imam velikih iskustava sa svakakvim klimama, istina autoklimama, ali ova tuče iznenađujuće dobro...vidjet ćemo koliko ga slabi u radu

btw. znači ostaje još zračni sic i radio...uskoro navodno...te bi onda traktorčić bio kompletan

S

sapat

Guest

šteta što klima piri iznad glave, to mi se nesviđa, bar meni...

K

krx pozega

Guest

J.... ga ti a gdje da ju stavi na takvome traktorčiću i ovako je ispod haube pun ko šibica (mislim hladnjak i instalaciju)

S

sapat

Guest

neka psovati, znam da je to negdje nemoguće... Jel traktor imao pripremu za klimu ili?

K

krx pozega

Guest

Traktor je imao pripremu za klimu (kompresor i instalaciju)...hladnjak mu je na krovu...te su oni mijenjali krov i stavljali krov predviđen za klimu(hladnjak)sa onim izvodima...

S

sapat

Guest

kod mene na celtisu i aresu sve se to nalazi ispod haube...

K

krx pozega

Guest

Znam sapat...već smo raspravljali na forumu da je u ovoj kategoriji mf traktora pa čak i iz SDF grupacije ako se ne varam klima smještena na krovu...te postoji opcija klima ili kompresor(za zrak)...ne oboje

S

sapat

Guest

Ovaj tvoj traktor je od 100ks? Jesi zadovoljan?

K

krx pozega

Guest

Sa traktorom super zadovoljan..eto jedino kao što si i čuo svi smo nezadovoljni sa distributerom ili kako bi ga već nazvao

Traktor kao traktor za tu cijenu je veoma dobar...sad već poznajem ljude koji imaju par tisuća sati i nikakvih problema nisu imali sa njima...

Da 100ks..ili ti ga "kralj u poluteškoj kategoriji do 100ks" :D 8)

S

sapat

Guest

bitno da si zadovoljan, a ako si zadovoljan ni lova nije u pitanju... valjda će distributer doći pameti

Najnoviji postovi

Na vrh