• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serija 4400 SISU

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
R

Ratarko

Guest
Pa da je kojim slučajem JD imao Fendt-ov mjenjač kupio bih ga.
Masseya nikada ne bih kupio da nije vario mjenjača ali to sam več rekao .

Inače kajem se več par mjeseci zbog svog izbora.

P

Picek

Guest
Ratarko kaže:
Ako se ne ljutiš evo savjet , ne moraš ga uopče poslušati .
Pitaj da ti Picek PMT složi jednu ponudu za Deutz 130 KS traktor .
Obavezno da ti uračuna super turbo popust plus rabat jer ga znamo imenom i prezimenom pa ga možemo tražit :wink: :lol: :wink:

Kada bi imao takvu ponudu Deutz traktora uvijek pokraj sebe ( ne moraš ga kupiti ) onda bi ti bilo lakše odlučiti koliko je dobar taj MF traktor. Inače Deutz bi bio moj izbor ako samo možeš navuči lovu , sve ima i može bolje od Masseya .
Deutz prodaje Poljonova (ex Poljoopskrba kompleksna mehanizacija) koja je sestrinska firma ali su firma za sebe..
tako da ponudu za Deutza ja ne mogu sastaviti..
oni inače također u Bizovcu uskoro otvaraju svoj centar..
a što se tiče kvalitete Deutza u usporedbi sa nekim drugima..
onaj tko je u Zagrebu samo neka se provoža pored Poljonove u Sesvetama i baci pogled na broj traktora koji su rastavljeni ili po kojima se radi..
mislim da sam time sve rekao..
ali za razliku od MF zastupnika za Hrvatsku oni barem rade na svojim traktorima dok se ljudi jako žale na loš servis službenog zastupnika MF-a..

R

Ratarko

Guest
Picek , pa reci o tim rastavljanim traktorima , koji su modeli u pitanju .
Ja nisam iz ZG a za to nisam znao a zanima me kako stvari stoje .

Kažem ja da ima ljudi koji znaju , ti si jedan od njih 8)

R

robert

Guest
ha ha!! :lol: ovo nisam cuo do sada!!
eto vam vasi imt-ovi!!
djaba sto ima vise ljubitelja masnih traktora,kad je zelenko masina!

-sorom ide masina,podigla se prasina,a sto nesto muce,torpedo vagonke vuce!

-torpedo stari masina je prava,tri brazde vuci,za njeg je sala!

-torpedo moj,stroj je pravi,u motoru 90 konja,kojih se ne srami,cilindara mu 6,dugacak on je,u vagasu nece sjest.jos dugo ce moj atar radit,sa tom oznakom 9006

:wink:

K

krx pozega

Guest
Pa da u pravu ste dečki..evo ja ču priznati torpedo je bolji i od kako vidim MF a ne samo od IMT.. :( ...samo ga nemoj tu podturivat...čitaj temu...ADMINISTRATORI SPAVAJU

B

Bobo

Guest
Ma IMT je ZAKON... MF je od IMT-a otkupio licencu, i malo ga dotjerali, samo ih je stid priznati, pa govore da je IMT uzeo licencu od njih... 8)

To je javna tajna koju sad i vi znate, ali nemojte pricat okolo ;)

R

Ratarko

Guest
Bobo sada se praviš važan a tu informaciju sam ti ja rekao :lol:

B

bojance

Guest
Ja sam cuo da su i IMT i MF uzeli davno licencu od rusa. Zato su tako dobri ...

R

Ratarko

Guest
bojance kaže:

LOL !
Točka na i :D

B

Bobo

Guest
bojance kaže:

Ovo se od tebe nisam nadao...

P

Picek

Guest
Ratarko kaže:
Picek , pa reci o tim rastavljanim traktorima , koji su modeli u pitanju .
Ja nisam iz ZG a za to nisam znao a zanima me kako stvari stoje .

Kažem ja da ima ljudi koji znaju , ti si jedan od njih 8)
početkom tjedna sam prolazio onuda, ima ih jedno 7-8 rastavljenih..
što unutra što vani..
od motora pa na dalje a najviše problema imaju sa mjenjačem..

ali za razliku od nekih zastupnika traktora u Cro oni barem rade na svojim traktorima..

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
koje su ovo tvrdnje MF uzeo licencu od IMT-a............ a šta su to pokupili od rusa

R

Ratarko

Guest
zvona kaže:
koje su ovo tvrdnje MF uzeo licencu od IMT-a............ a šta su to pokupili od rusa

Zvona nisi u toku :wink:

Ma i premlad si ti da se sječaš kada je MF kupio licencu od IMT-a. :lol:
Po ovome što je do sada napisano ispada ovako :

Rus je bio prvi traktor na svijetu , on je i kokoš i jaje .
Onda je IMT otkupio licencu od Rusa i počeo proizvodnju a mnogo godina kasnije dolazi MF i kupuje licencu od IMT-a , tako nekako sam ja skužio :wink: :lol:

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
NEMOGUČE!!!!!!!!!!!!! Pa MF je na ove prostore došao prije JD
Traktori indijski TAFE dobili su licencu od MF prije od IMT-a i sada je obrnuto da je MF kupio licencu od IMT-a

R

Ratarko

Guest
zvona kaže:
NEMOGUČE!!!!!!!!!!!!! Pa MF je na ove prostore došao prije JD
Traktori indijski TAFE dobili su licencu od MF prije od IMT-a i sada je obrnuto da je MF kupio licencu od IMT-a

Vidi ja sam ti pokušao objasniti najbolje što sam mogao jer ja nemam Rus traktor a sve kreče upravo od njega , tako makar kaže tzv. Genesis , Book of the beginning by Rus tractor . Jesi pročitao tu knjigu kada več govorim o njoj . Evo neka ti Robert objasni on je sigurno čitao tu knjigu a i ima Rusa 8)

A ovo što JD spominješ neču niti komentirati jer svi znaju od koga je on kupio licencu , jel tako ?

Najnoviji postovi

Na vrh