K
krx pozega
Guest
Picek - PMT kaže:koliko te izašao traktor?
i što sve od opreme?
32 500 eura...što kažeš na cijenu u odnosu na Valtru
Oprema..koja oprema :wink:
Picek - PMT kaže:koliko te izašao traktor?
i što sve od opreme?
krx pozega kaže:Hvala svima na lijepim željama...neka ni meni ni komšiji ne crkne krava a ako baš bude morala meni, nemora i njemu :wink: :lol:
bajki kaže:Odličan je! Želim ti puno sretnih radnih sati s njim! Dali i on ima neku blokadu?
baca Iva kaže:Puno ti sreče i što manje kvarova želim! Zadivila me tvoja izjava. Svaka ti čast. Dok mi svi ne budemo tako mislili, neča biti puno sreče. Treba se veselit tuđem uspjehu a ne tuđoj nesreči. Od srca ti čestitam i puno sreče želim i to ne samo s traktorom!
meni je to nekako puno?krx pozega kaže:32 500 eura...što kažeš na cijenu u odnosu na Valtru
Oprema..koja oprema :wink:![]()
...klima,analogno-digitalna ploča,zračni sic..možda bih i uzeo onaj grijač na struju ali mi ga nitko nije spominjo(tek su mi jučer rekli da je u opciji za 600 eura...šta kažeš ti picek na to)...
mario kaže:Krx koliko si sati natukao?
pajdo kaže:Kolika mu je potrošnja u radu?
krx pozega kaže:ODREZANO...eto potrošnja mu je zbilja podjednaka i uradu i u transportu a ide malo preko deset...uistinu...ali ponavljam pravi ga ispiti tek čekaju a ja sam zadovoljan do sada i ponovio bih ono meni najbitnije da zbilja ima veliki kapacitet snage što mislim taj traktor čini jedinstvenim zbog svoje funkcionalnosti jer ti sa njim kultiviraš bez straha,pregledan je..možda mu je malo tijesna kabina ali što ja kažem pa nije to autobus bože moj..Pajdo sa čim se ti baviš i koliko radiš zemlje
krx pozega kaže:Ugrubo Ratrko to sve što sam naveo znači da sve lakše radove odradi bolje nego tvoj hurliman a još ga i zaore...jesi sad skonto o čemu govorim![]()
![]()
Nisam orao...vukao sam onu tanjutaču te trasportieao vagon žita i išao brzprazan i potrošnja mu je bila tu negdje...
Kultiviranje sam naravno spomenio zbog svoje okretnosti,i težine a jako mu takvi poslovi leže jer on je meni ipak teški traktor makar ga ti tako ne bi naravno nikad nazvao..