pppppppooommmoooććććGledam danas raskopanu getribu MFa 3050 i nemogu se nacuditi da su zupcanici na traktoru od 60ks puno masivniji, jaci nego na IMTu od 100 i kusur konja. Dali je u pitanju brzina okretanja IMTove getribe ili nest drugo jednostavno nisam mogo vjerovat
A nisu slučajno sve getribe na 30xx iste do 100ks?Gledam danas raskopanu getribu MFa 3050 i nemogu se nacuditi da su zupcanici na traktoru od 60ks puno masivniji, jaci nego na IMTu od 100 i kusur konja. Dali je u pitanju brzina okretanja IMTove getribe ili nest drugo jednostavno nisam mogo vjerovat
isao sam danas na tehnicki i moram rec da sam se malo razocarao..
na putu za kutinu ima semafor sa tablama koje pokazuju brzinu.
pun gas,dakle 2500okr. i ide samo 32km/h. znao sam da nejde 40, ali sam se ipak nadao da je malo brzi..
nešto nije u redu sa ovom verzijom foruma.Ja nemogu da pišem,tebi nesta post?Bravo Anstajn, to se uci u sedmom razredu, ko mi obrisa post. Vidim ja da gubim vrijeme na ovom forumu.
Ja sam obrisao post jer je bio postavljen u krivu temu..Bravo Anstajn, to se uci u sedmom razredu, ko mi obrisa post. Vidim ja da gubim vrijeme na ovom forumu.
Traze se dijelovi getribe za MF 3095. Ako znate kakvu pouzdanu trgovinu (dobavljaca) napisite, moze i na PP. Kolegi je otiso sinhron i zupcanik reverzera, original oko 8000kn. traktor je '91. godiste i stoji raskopan vec oko 2 mjeseca.
Hm,a da da napravit kod hitnera ili kuseca,najjeftinije bude.